Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Jófogás, Facebook Piactér...

A Jófogás, Facebook Piactér és társai miért nem tesznek semmit a csalók ellen?

Figyelt kérdés

Én a két említett oldalra tettem fel két-két hirdetést. A Jófogáson kevesebb, mint 12 óra alatt 7 kamuüzenet jött, majd egy nap múlva még 2. Az üzenetet jelentettem, de a felhasználót nem lehet. Valójában nem történik semmi.

A kukifüzetes piactéren feladott hírdetésekre is két kamuüzenet jött. Ott se tudtam jelenteni, hibaüzenet jelent meg.

Baromira észnél kell lenni, de hiába, ha maguk az oldalak semmit se tesznek, hogy az ilyen rágcsálókat kiszűrjék.

ma 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Jófogás sajnos nagyon lezüllött. Írtam supportnak, én is 7-8 kamuüzenetet kaptam linkekkel. Azt válaszolták jelentsem magát az üzenetet, jelentettem. Mégse történt semmi..
ma 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Én jófogáson napi 10-et kapok.
ma 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Mert nem tudnak tenni semmit.

Te jelented, nagy nehezen törlik és már aznap új névvel regisztrál is egy új fiókot és folytatja tovább.

Sőt, szerintem van aki kapásból több fiókkal csinálja.

ma 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
A jófogás egy kalap szar, ahogy a facebook marketplace és társai is. Amúgy már szerintem a csalók sem gondolják komolyan, senki nem fog bedölni egy ilyen bemásolt "termékét sikeresen eladtuk" szövegnek amikor a 10-ediket kapja 5 percen belül.
ma 19:34
 5/6 Hintalow ***** válasza:

Nem vèdeni akarom őket, de ebben nem lehet nyerni, nem törölhetik csak úgy en masse a gyanúsnak ìtèlt usereket, mert akkor a jogtalanul törtènők miatt söpörnè el őket a nèpharag.

Ès amìg törölnek egyet, addig csinálnak 3 másikat. Ezek mögött többnyire alig van ember, mert minek, levezènylik a scriptek.

De kb az első napon jönnek csőstül, utána már normál módon fut az aukció, szóval közel sem remènytelen a helyzet nyugi.

ma 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:

A Lófogás azóta xar, mióta az OLX kiszállt.

Egyébként az baromság, hogy semmit nem tudnak tenni, mert elég volna, ha a regisztrációhoz SMS megerősítés kellene, meg az adott hirdetésre az első üzenethez kérne egy CAPTCHA-t. Ezzel már minimálisra csökkentené a kamu üzenetek számát.

ma 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!