A Jófogás, Facebook Piactér és társai miért nem tesznek semmit a csalók ellen?
Én a két említett oldalra tettem fel két-két hirdetést. A Jófogáson kevesebb, mint 12 óra alatt 7 kamuüzenet jött, majd egy nap múlva még 2. Az üzenetet jelentettem, de a felhasználót nem lehet. Valójában nem történik semmi.
A kukifüzetes piactéren feladott hírdetésekre is két kamuüzenet jött. Ott se tudtam jelenteni, hibaüzenet jelent meg.
Baromira észnél kell lenni, de hiába, ha maguk az oldalak semmit se tesznek, hogy az ilyen rágcsálókat kiszűrjék.
Mert nem tudnak tenni semmit.
Te jelented, nagy nehezen törlik és már aznap új névvel regisztrál is egy új fiókot és folytatja tovább.
Sőt, szerintem van aki kapásból több fiókkal csinálja.
Nem vèdeni akarom őket, de ebben nem lehet nyerni, nem törölhetik csak úgy en masse a gyanúsnak ìtèlt usereket, mert akkor a jogtalanul törtènők miatt söpörnè el őket a nèpharag.
Ès amìg törölnek egyet, addig csinálnak 3 másikat. Ezek mögött többnyire alig van ember, mert minek, levezènylik a scriptek.
De kb az első napon jönnek csőstül, utána már normál módon fut az aukció, szóval közel sem remènytelen a helyzet nyugi.
A Lófogás azóta xar, mióta az OLX kiszállt.
Egyébként az baromság, hogy semmit nem tudnak tenni, mert elég volna, ha a regisztrációhoz SMS megerősítés kellene, meg az adott hirdetésre az első üzenethez kérne egy CAPTCHA-t. Ezzel már minimálisra csökkentené a kamu üzenetek számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!