Jófogáson (meg hasonló piactereken) miért viselkednek így egyesek? Ebben mit lehet élvezni?
Írnak, elkezdenek érdeklődni.
Egyre több kérdés, aztán amikor végül már csak az átutalásra, szállításra kerülne sor az üzenetben vagy arra, hogy mikor és hol találkozzunk akkor nincs több üzenet.
Előtte kérdez, ír, mindig van még kérdése, de amikor már meg kéne venni, akkor vége van.
Vagy azonnal vágja el vagy a másik, hogy egyre alacsonyabb intenzitással írogat, de azért az utolsó pillanatig fenntartja a kommunikációt
Mindig húz rajta kicsit.
Ha nem kell neki miért nem írja meg azt?
Ezek mit élveznek abba, hogy az eladó fejét húzzák, úgy hogy végül az egész ne jusson sehova?
Én csak egy üzenetre szoktam válaszolni: mikor lehet megnézni?
A többi nem érdekel
Ja ha van vagy lenne normálisnak tűnő érdeklődő akkor én is reagálnék, reagálok.
Egyébként arra gondolok én is hogy nincs életük vagy sérült személyek.
Én eddig egy dolgot adtam el, azt zökkenőmentesen. Viszont több dolgot akartam venni, és rendkívül elítélő vélemény alakult ki az eladókról.
- Ja, az már 3 hónapja nincs meg, csak még nem volt időm levenni...
- Melyik? Vezetek, hazamegyek, utánanézek, visszaszólok (sose szólt).
Bekapcsolom a küldje el gombot, visszajön az értesítés 3 nap múlva, hogy nem küldi el, de a szövegben ott van, hogy foxpost meg bármi...
Ezt mára felváltotta a Marketplace, annál sekélyesebb hely nem sok van a hazai adok-veszek felületeken. Aztán Jófogás jön a sorban.
A legundorítóbb az volt, amikor személyes ávételt kért, elmentem időben, majd nem jött el és nem is szólt. Majd amikor felhívtam, akkor azt mondta, hogy lerobbant és majd beugrik érte valamikor. Rövid úton lezártam, hogy jó, majd keress és köszönés.
De olyan is volt, amikor valaki vidékről jött volna egy hűtőért, vagy régi konyhaszekrényért (már nem emlékszem) és fizessem ki a benzinét, vagy alkudjuk le a vételárból, ami egy bagatell összeg volt eleve. Ott is hamar elköszöntünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!