Hogyan lehet elkerülni azt, hogy átverjenek, amikor veszek valakitől valamit például Jófogáson?
PL, hogy nem fizetsz neki előre.
Én ezért kizárólag személyes átvétellel veszek dolgokat a Jófogáson vagy Marketplacen.
#2 - Ha előre fizetsz megvan az esélye, hogy átvernek.
Ha nem fizetsz előre, akkor meg emgvan az esélye, hogy nem jön létre az üzlet.
Sajnos ilyen az élet.
Amit tehetsz, hogy tájékozódsz az eladóról. Ezzel csökkentve az átverés esélyét, de az sose lesz 0.
#2 ebben az esetben én nem vásárolok, de ezt nyilván mindenki saját maga dönti el.
Én alapból csak olyanokra keresek, ahol meg tudom oldani a személyes átvételt.
Szembe álltok egymással, bal kézzel nyújtod felé a pénzt, jobb kézzel nyúlsz az áru után, egyszerre megfogjátok, bal kazeddel elengeded, jobb kézzel szorosan fogod és magad felé húzod.. 😁
Sajnos nemcsak eladók csaknak hanem a vevők is. Nem veszik át, meggondolják magukat stb. Bosszúból, irigységből, jópofaságból ki tudja. Az eladónak ez kárt okoz dupla postaköltséget 0 bevétel mellett. Aki ezt nem fizeti meg előre az nem komoly vásárló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!