A teszvesz, vatera meg a hasonló oldalakon hogy tudom megelőzni azt hogy átverjenek?
Előre nem fizetünk sehol!
Majd, ha megjött a termék, akkor lehet fizetni.
Arra is figyelj, hogy az oldal a meghiúsult üzletek után is beszedi a pénzt.
1 eske jó nagy butaságokat írsz,gondolom hallottad valahol,h ez megy.
Kérdező..ha veszel valamit a vaterán,nézd meg az eladó értékeléseit,ha 100%-os és sok eladással rendelkezik vásárolhatsz tőle,amennyiben megkapod a terméket értékeled,az eladó is értékel téged,ezek után az eladó fizet jutalékot a vaterának.Ha nem jön létre a tranzakció senki nem fizet jutalékot. Ha eladni akarsz,akkor van termékfeltöltési díj 5 ft,ha minimálárral teszed fel +120 ft,ha kiemeled a hirdetést az még + költség.Ezeket akkor is ki kell fizetned,ha nem kel el a termék,ha elkel,akkor 6% át kell fizetned a vatera felé,mint jutalék.
Előző vagyok...ha eladó vagy csak akkor küldd el a terméket,miután megérkezett hozzád az ára+pk. Ha vevő akkor előre kell utalnod és akkor adja fel a terméket,ha megkapta a pénzt. Ezért kell olyan eladót választani,akinek jók a visszajelzései.Személyes átvételnél akkor fizetnek amikor átadjál/veszik a terméket. 260 adásvételem volt a vaterán,még sosem ért kár,mindig mindent megkaptam!
Off:Megkérdezném az első válaszolót,hány adásvétele volt?
Hallottam rosszakat, de lehet, hogy több a jó.
Csak arról nem szoktak annyit beszélni.
Mindegy: előre akkor sem fizetek. Még szállításkor is kockázatos fizetni, mert ki tudja, mi van a csomagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!