Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A teszvesz, vatera meg a...

A teszvesz, vatera meg a hasonló oldalakon hogy tudom megelőzni azt hogy átverjenek?

Figyelt kérdés
Gondolok arra hogy nem küldik el a terméket, vagy a pénzt stb... ? Nem történt meg velem ilyesmi, de szeretnék elkezdeni a fent említett oldalakat ( és tán másokat is ), és szeretném megelőzni azt hogy átverjenek. A kérdés hogy hogyan? Köszönöm a válaszokat előre :)

2013. ápr. 2. 15:17
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Előre nem fizetünk sehol!

Majd, ha megjött a termék, akkor lehet fizetni.

Arra is figyelj, hogy az oldal a meghiúsult üzletek után is beszedi a pénzt.

2013. ápr. 2. 15:22
 2/7 A kérdező kommentje:
beszedi ? hogyan ?
2013. ápr. 2. 16:27
 3/7 A kérdező kommentje:
és ha eladok dolgokat, akkor mire figyeljek ? :)
2013. ápr. 2. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:

1 eske jó nagy butaságokat írsz,gondolom hallottad valahol,h ez megy.

Kérdező..ha veszel valamit a vaterán,nézd meg az eladó értékeléseit,ha 100%-os és sok eladással rendelkezik vásárolhatsz tőle,amennyiben megkapod a terméket értékeled,az eladó is értékel téged,ezek után az eladó fizet jutalékot a vaterának.Ha nem jön létre a tranzakció senki nem fizet jutalékot. Ha eladni akarsz,akkor van termékfeltöltési díj 5 ft,ha minimálárral teszed fel +120 ft,ha kiemeled a hirdetést az még + költség.Ezeket akkor is ki kell fizetned,ha nem kel el a termék,ha elkel,akkor 6% át kell fizetned a vatera felé,mint jutalék.

2013. ápr. 3. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok...ha eladó vagy csak akkor küldd el a terméket,miután megérkezett hozzád az ára+pk. Ha vevő akkor előre kell utalnod és akkor adja fel a terméket,ha megkapta a pénzt. Ezért kell olyan eladót választani,akinek jók a visszajelzései.Személyes átvételnél akkor fizetnek amikor átadjál/veszik a terméket. 260 adásvételem volt a vaterán,még sosem ért kár,mindig mindent megkaptam!

Off:Megkérdezném az első válaszolót,hány adásvétele volt?

2013. ápr. 3. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Hallottam rosszakat, de lehet, hogy több a jó.

Csak arról nem szoktak annyit beszélni.

Mindegy: előre akkor sem fizetek. Még szállításkor is kockázatos fizetni, mert ki tudja, mi van a csomagban.

2013. ápr. 3. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első valóban hülyeségeket ír. Ha vásárolsz valamit, azt csak ellenőrzött eladótól tudod, így neki ismerik a számlaszámát, innentől kezdve 100% hogy belebukna, ha átverne. Ráadásul ott vannak az értékelések, melyek további biztosítékot adnak számodra, hogy mennyire megbízható az eladó. Én mondjuk 15 pozitív felett bátran vásárolok előre utalással, az alatt talán érdemesebb egyelőre a személyes átvételes dolog.
2013. ápr. 4. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!