Jófogáson hogyan előzzem meg, hogy átverjenek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy kabátot a jófogáson, de még sosem vásároltam onnan és félek, hogy nem az lesz a csomagban aminek lennie kéne. Írásban beszéltem már az eladóval, korrektnek tűnik. Engedné a személyes találkozót is,de utánvéttel is fizethetek (foxpost). Mivel nagyon messze lakok tőle, ezért utánvéttel venném meg. A dzsekit egyébként már elég régóta hirdeti. Tavaly ősszel is fent volt már, de még nem vitték el. Hogyan tudnék biztosra menni? Hogyan tudnám megelőzni az esetleges átverést?2022. ápr. 4. 11:25
1/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg három olyan terméket árul amit már nem használnak és felesleges. A regisztrációja már 6 éves.
2022. ápr. 4. 11:41
2/5 anonim válasza:
Sehogy. A posta mindig necces. Tőlem postán kértek egy lacoste-cipőt. Mikor megkapta, megírta nekem, hogy ez nem eredeti. Én meg csak néztem, hogy mi van. Persze semmit nem tudott tenni.
3/5 anonim válasza:
Ugy hogy nem hasznalod a jofogast.
4/5 anonim válasza:
Ne vásárolj jófogáson, ha nem tudod megnézni személyesen az árut, én csak ezt tudom tanácsolni.
5/5 anonim válasza:
ha félsz az atverestol akkor elmész érte, más megoldás nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!