Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kuponzsonglőrök: mi a "trükk"?...

Kuponzsonglőrök: mi a "trükk"? Kicsit irreálisnak tűnik, hogy rendszeresen ingyen, vagy szinte ingyen el lehet vinni több ezer dollárnyi árut.

Figyelt kérdés
Ha ez tényleg ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki ezt csinálná, és napok alatt összeomolna az egész gazdaság. Nyilván van valami olyan tény, amiről a műsorban nem beszélnek, mert úgy már nem tűnne olyan idillinek a dolog.
ma 20:17
 1/3 Thunderfairy ***** válasza:
Ez a beetetés hogy legközelebb náluk vedd meg jó pénzért amit akarsz.
ma 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Na mi a trükk, az hogy megrendezett kamu az egész, ahogy az összes ilyen ál-reality.
ma 20:55
 3/3 A kérdező kommentje:

#1: Értem ezt a részét, tudom, hogy ez mind marketingeszköz akár egy adott termékre, akár egy adott üzletre vonatkozóan, itt leginkább azt nem értem, hogy nincsenek olyan szabályozások, amik maximálnák a felhasználható kuponokat? Bár végső soron amikor egy-egy ilyen kupont kiadnak, akkor előre belekalkulálják, hogy lesz nekik X veszteségük, de ez akkor is kicsit furcsa.

A másik, amin elgondolkoztam: honnan szereznek ezek több száz kupont? Mert ezeket nyilván valahonnan be kell szerezniük, és amit pl. újságból vágnak ki, nos, gondolom, az ilyeneket nem az ingyen terjesztett Metropol helyi megfelelőjéből vagdossák ki, hanem kereskedelmi forgalomban kapható újságokból. Viszont így máris bukik a mutatvány, mert még ha jól is használják fel a kupont, mennyit költhetnek újságokra, amikből havi szinten több száz kupont vagdosnak ki?

Vagy arrafelé ez tök másképp működik? (Nincs nagy rálátásom az USA-beli hétköznapi dolgokra, ez tény.)

ma 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!