Alkohol és gyógyszerfüggő embereknek hol segíthetnék, mint aki 5+ éve józan? (Nyilván ingyen)
Figyelt kérdés
Alkohol és nyugtató problémáim voltak 6 évig, fura de segítség nélkül, inkább netes videókkal jöttem le róluk. 5 éve tiszta vagyok. Szeretnék olyan embereknek tanácsot, támaszt adni akik ezeknek a dolgoknak az elején közepén vannak, szabadidomben, ingyen. Miskolc és vonzáskörzete ami szóba jöhet esetleg online.szept. 6. 11:35
1/2 Metionin válasza:
Menj be egy anonim függő klubba, ott vannak ilyen szponzorok (magyarul nem tudom a kifejezést) akik már tiszták és a most józanodó/leszokó függőknek segítenek.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen csak náluk minden mondat úgy kezdődik h “Isten” segített holott én ateista vagyok ezért sok a nézetkülönbség.
szept. 6. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!