Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes most eladni a fix...

Érdemes most eladni a fix kamatú állampapírokat a magas euro miat?

Figyelt kérdés

FIXMÁP és MÁP plusz állampapírokat vettem összesen 10 millió ft értékben, közvetlenül azelőtt, hogy az euro ennyire megugrott volna.

Tudom, senki nem látnok, de várható, hogy ez növekszik még vagy stagnálni fog?

Érdemes januárban inflációkövető állampapírt vennem inkább (Habár az mindig "le van maradva" egy évvel ugye.) vagy inkább tartsam meg a FIXMÁP-ot és MÁP Plusz-t?

ma 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
A jovo evi koltsegvetest 450es eur arfolyammal terveztek. A kormany nem ugy tunik hogy barmit is akarna tenni
ma 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Pénzügyi döntéseket nem az alapján hozunk, hogy ‘mi történt’, hanem az alapján, hogy ‘mit várunk’

Azt, hogy te forintba fektettél és a forint ez után leértékelődött, már nem teheted jóvá azzal hogy most inkább mégis eladod az állampapírokat.

Arra kell hagyatkoznod, hogy mi várható ezután…

ma 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ezt bárki tudná, akkor shortolná valamelyik devizát, és hipermilliárdos lenne. Ami történt megtörtént. Ami nem történt meg, arról nem lehet nyilatkozni, mert senki nem tudja mi fog történni.
ma 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
De hogy praktikus tanácsot is adjak: én is tizenmillió állampapirt értékesitek majd januárban, és a jelentős részét devizában fektetem majd be.
ma 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!