Átvertek, mitévő legyek?
Egy 20 megapixeles reklámozott kis kompakt nagyon pixeles képeket készít: Még egy olcsó okostelefon is sokkal jobbat csinál. Nem alkalmas nyomtatni még levelező lapra sem. Hiába állítom be nagyra a felbontást nem javítható a fotó. A bootybay- től vettem. 10480huf volt fuvarral. A másik, 20 megapixelnél lefagyogat. Kb fél percente lehet vele egy képet lőni, ami nem is lenne baj, ha elfogadható képet csinálna.
Ajándéknak szántam, lőttek a jó karácsonynak?
Tanulópénz. Nevenincs kínai boltból nevenincs olcsó vackot nem szabad rendelni.
Eleve egy fényképezőnél marhára nem a megapixel a lényeg. A szenzor típusa, mérete, az optika minősége és a szoftveres feldolgozás klasszisokkal többet számít!
Mi volt a pontos weboldal meg termék?
Egyébként 14 napod van elállni a vásárlástól.
Elektronikai cuccot hozzáértés nélkül úgy vegyél, hogy csak rendes gyártótól veszel nagy magyar boltból.
Egyébként ki az aki ma még fényképezőgépet használ telefon helyett?
(ide nem beleértve a profikat akik sok100ezres vagy milliós gépeket tolnak)
Plusz komment: Persze én se érek rá mindig, akkor előlapon a telómat. De azt ne higyje már senki hogy ahány megapixeles egy telefon annyit is tud a felbontása. Örülj ha egy régi 6 megapixeles kompakt minőséget eléri. Reklám. A kompaktok se javultak, azok maradtak a buta telefon tulajdonosoknak. A nagyobb megapixel majdnem csak reklám. De egy DSLR kamerán már jelent valamit.
Nyilván egy teló minőségű bridge lesz a következő lépésem.
Nèzd, nem tudom mennyire vagy új ezen az internet nevű dolgon, de annyit segìtek, hogy csodák nincsenek, tìzezer forintèrt nem fogsz èrtelmezhető fènykèpezőgèpet kapni sehol, semmi esetben.
Ennyièrt egy olyan eszközt kapsz, amibe a kicioccó kìnaiak valami isten háta mögötti elfeledett lerakatból pakoltak olyan elektronikát ès objektìvet, amiket 15-20 ève raktak mobiltelefonokba, vga felbontás stb.
Mèg egyszer kihangsúlyozom: csodák nincsenek. Sehol. Semmi esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!