Mit tegyek ha egy webshopon átvertek? Rossz tapasztalatom van az alábbi oldallal: tutigepesz.hu?
Reménykedj, hogy ezt a szöveget nem veszik észre, mert ezért kaphatsz is a fejedre, ha nem fedi vagy nem úgy fedi a valóságot, ahogy kell.
Elsősorban az eladóval kell megpróbálnod rendezni az ügyet írásos formában. Ha ez nem vezet eredményre, akkor ezen bizonyítékokkal az 1-es által írt fórumokhoz fordulhatsz.
Ha loptak is, azzal természetesen a rendőrségre menj, de ez meg kizárja a fent említett szerveket az ügyből egy időre. És természetesen a fogyvédhez és békéltetőhöz sem fordulhatsz egyszerre és az sem mindegy mi az alap ügy, mert nem mindennel foglalkozik a fogyvéd.
Teljesen normális cég van mögötte.
Ha jogos a kifogásod, a fogyasztóvédelemhez fordulhatsz.
De nem vádolhatod a céget hamisan bűncselekmény elkövetésével, különben a gatyát is leperlik rólad!
Szerinted mennyi kár ért téged, kérdező?
A neten rendelt bármilyen termékkel kapcsolatban 14 napos, az EU-s és a magyar törvények által biztosított elállási jogod van.
Mi az a termék amit rendeltél és mi az, amit helyette kaptál? Csak hogy értsük mekkora a tévedés, vagy szándékos "tévedés" mértéke.
Én másik webshoppal jártam így, de felhívtam őket, rögzítettem a hívást hangfelvételen és panasz emailt is írtam nekik, egyúttal lefotóztam a csomagot és másnap az általuk küldött futárral csomagot cseréltünk, a webshop küldte a megrendelt termékeket, én pedig visszaadtam a futárnak a téves első csomagot.
"Nem tudnak különbséget tenni a 90fok és az egyenes között."
Most akkor vonalzó helyett szögmérőt kaptál ?
Gyulafi Rátót.
Kérdezőt sajnos nem érdeklik a válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!