Olajosrongy123 kérdése:
Esetleg valaki valami értelmeset mondani a Telegramról? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 01:39
1/9 anonim válasza:
Az orosz propagandat jol fizetik
2/9 anonim válasza:
Kb. ugyanolyan messenger, mint bármelyik másik.
6/9 anonim válasza:
Tele van orosz propagandával, mindenféle társadalomból kiesett incel meg összeesküvéshívő tömörülésekkel, és nigériai kriptós csalókkal.
7/9 anonim válasza:
Amiket az orosz titkosszolgálat felügyel, meg a tagságoddal együtt téged is. Biztató viszont, hogy a magyar kormánytagok jelentős része is ezt a felületet használja.
8/9 anonim válasza:
A te saját telegramod azzal van tele, amit beleengedsz. Az enyémben például néhány haladó szellemű ismerősöm van benne, s néhány olyan üzleti csoport, amelyik minden hónapban komoly pénzeket hoz a számomra.
S szemben például a facebook-messengerrel, ez nincs tele reklámokkal.
9/9 anonim válasza:
Így igaz, azzal van tele, amit te beengedsz. Én főleg IT/security/Linux csatornákon vagyok jelen, de van hard rock rádiós csatorna, van az Indexes Ma is tanultam valamit rovatnak saját botja, van Szabad Európa csatorna, van IT tippek csatorna...
Amúgy szerintem a legjobban összerakott instant messenger app, a mobilapp és az asztali kliens is elég korrekt, gyors, sokféle beállítási lehetősége van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!