Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átvertek ezzel az 50 ft-al?

Átvertek ezzel az 50 ft-al?

Figyelt kérdés

Kisboltban vettem egy csomó üdítőt szülinapra. Persze az 50 ft rajta van az 702 ft + 50 ft de az üvegen nincs rajta tehát nem visszaválthatós az üveg.

Ezekre a flakonokra is érvényben van hogy ki kell fizetni de ha régi nem lehet visszaváltani vagy átvertek?

szept. 5. 06:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván átverés, betétdíjat csak betétdíjas palackért kérhet.
szept. 5. 06:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyszerű :D akkor utolsó volt hogy itt vettem bármit is. Csak azért furcsálltam, mert van egy vegyis bolt ahol Szlovakiából hozza talán a cuccokat ott a Hellen nincs rajta az 50 ft a dobozon sem és nem is számolja fel, pedig nem régi.
szept. 5. 06:44
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Nyilván igen, vagy az is lehet, hogy szimplán szarik bele a boltos, hogy figyelemmel kövesse, melyik milyen és inkább mindegyikre felszámolja. Én se mennék többet. Magyar kisboltokban eleve nem éri meg vásárolni. Már a vietnámiakban se nagyon, mert azok is max pár 10 forinttal adják olcsóbban a cuccokat, oda csak akkor ugrok be, ha max 2-3 dolog kell és nem akarok beállni amiatt a sorba az Aldiban.
szept. 5. 07:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát jó csak nekem nincs jogsim, nálunk van egy kis coop egy még kisebb kb akkora mint a wcm... Meg egy nagyobb coop meg pár kisbolt ami olcsóbb, mint a coop.. aztán ez volt közelebb , rendelni nem akartam úgymond " csak " ennyit. Mert nem 800 dbról van szó csak 10 dbról de ha így belegondolok hogy vissza váltani nem tudom jól lehúztak.
szept. 5. 07:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Másik opció hogy szólsz fizetésnél, hogy ezekre ne számoljon betétdíjat.
szept. 5. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyeneket vettél?

Erre nem számolhatnak fel díjat!

szept. 5. 18:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Van rajtuk valami de az az 50 ftos betétdíj jelzés határozottan nincs rajta.
szept. 5. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!