Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha rendeltem és kifizettem az...

Ha rendeltem és kifizettem az Urban -tren.hu oldalon, de nem irnak vissza, tel számukat nem találom, átvertek?

Figyelt kérdés

Rendeltem a weboldalon.

Jött e mail hogy fizessem ki, azonnal szállítják jóváírás után es van megrendelés azonosítóm.

Utaltam. Ezután már nem jött e mail, kérdésemre nem válaszolnak, telszámot nem találok az oldalukon.

2023. júl. 13. 10:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát nem valami bizalomgerjesztő az oldal, nincs ászf se, a cégnév és a hibásan írt cím is gyanús.
2023. júl. 13. 10:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Seychelle-szigetekre bejegyzett, magyar kontaktok nelkuli webshop, hatalmas piros "37% kedvezmeny" feliratokkal, feltunoen jo arakon... Hat, ezt hivjak tanulopenznek. Legkozelebb a kapzsisagod helyett az eszedre hallgtsz.
2023. júl. 13. 10:25
 3/16 A kérdező kommentje:

Mi ebben a kapzsiság?

Rendeltem vmit ennyi.

2023. júl. 13. 14:41
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Rendeltel valamit ami az itthon elerheto arakhoz kepest irrealisan nagy 'kedvezmenyt' tartalmazott.
2023. júl. 13. 18:38
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem éppen.

Rendeltem valamit amit a neten találtam üzletben nem es szerettem volna megvenni.

2023. júl. 13. 18:43
 6/16 A kérdező kommentje:

Olyan női szandi aminek a talpresze vastagabb

[link]

Ugyanis mindenhol ezt a leheletvékony talpgumirészest találom csak

[link]

Nekem ez pár hét, és nincs talpa egy szandinak.

Az urban trend hozott csak le vastagabb gumival szandit.

2023. júl. 13. 18:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Meg aki kapzsi is lenne, az se érdemelne átverést csak mert olcsobban akar vmit.
2023. júl. 13. 18:48
 8/16 anonim válasza:
Én április 17 óta várom a rendelésem. :( Háromszori levelezés után is azt a választ kaptam, hogy 360 nap a maximális szállítási idejük, addig nem kapom vissza a pénzem...Én nem ajánlom senkinek ezt az oldalt... Szerintem már sem a termékemet, sem a pénzemet nem látom többé....
2023. júl. 13. 19:24
 9/16 A kérdező kommentje:

De nekem más is csapolja a kartyám.

Most a citromailen lepődtem meg(ujabban negyedévente kell fizetni erte)

Bankkartyasan fizettem. A bankkártyám adatai mentve.

A következő mostani negyedévet meg simán leemelték a bankkartyamrol ugy hogy a bank jelszot se kért.

2023. júl. 13. 20:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki citromailt használ attól még azt is elhiszem, hogy fizet is értem.
2023. júl. 13. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!