Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha rendeltem és kifizettem az...

Ha rendeltem és kifizettem az Urban -tren.hu oldalon, de nem irnak vissza, tel számukat nem találom, átvertek?

Figyelt kérdés

Rendeltem a weboldalon.

Jött e mail hogy fizessem ki, azonnal szállítják jóváírás után es van megrendelés azonosítóm.

Utaltam. Ezután már nem jött e mail, kérdésemre nem válaszolnak, telszámot nem találok az oldalukon.

2023. júl. 13. 10:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Inkább,mint vmi google fiok magánjellegre meg üzleti ügyekre meg ahol mèg a vesédbe is belelátnak.
2023. júl. 13. 20:55
 12/16 BeefEater ***** válasza:

Magyar bankszámlára utaltál? Ha nem, akkor valószínűleg elbúcsúzhatsz a pénzedtől.

Ha magyar bankszámlára utaltál és úgy gondolod, hogy szándékosan vertek át, akkor tegyél rendőrségi feljelentést.

Ezt igazából külföldi bankszámlánál is megteheted, de kétlem, hogy azon kívül, hogy a saját idődet vesztegeted bármi is történne.

2023. júl. 14. 18:43
 13/16 A kérdező kommentje:
A citromail is kulfoldi számlás mégsem vert még át.
2023. júl. 14. 18:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Azt nézem, hogy egy Urban-Trend nevű Kft-t július 5-ei nappal felszámoltak. Korábban is volt már két felszámolt ilyen nevű cég.Az Opten alapján kerestem rájuk. Sajnos, akik bedőltek nekik nagy valószínűséggel a pénzüket már nem kapják vissza. A jövőben mielőtt rendeltek, keressetek rá a honlapon, a webshopban a cég nevére, székhelyére, engedélyszámra, adószámra, esetleg van-e üzletük. Előre ne utaljatok, és vásárlás előtt keressetek rá más vevők véleményére, értékelésére. Van-e ügyfélszolgálat, rendes telefonszámmal, névvel. Van-e adatvédelmi tájékoztató, általános szerződési feltételek pontos céges adatokkal. A kamu cégek az ilyen adatokat soha nem tüntetik fel a honlapjukon.Garancia van-e, a szállítás hogy történik, panasz esetén hová fordulhatsz jogorvoslatért. Legyetek körültekintőek a jövőben, mert ezeket az embereket nehéz, vagy egyáltalán nem lehet elkapni, nem saját néven alapítanak cégeket.
2023. aug. 4. 03:20
 15/16 anonim válasza:

3 hónapja rendeltem egy terméket tőlük, bár ne tettem volna! Bár azonnalkellett fizetnem, azóta sem kaptam meg tőlük! Többször reklamáltam, mire a válasz az volt, hogy 360 MUNKANAP(!!!!!) a szállítási idő!

Annyit válaszoltam nekik, hogy remélem, még halálom előtt megkapom a kifizetett terméket.

febr. 15. 17:50
 16/16 anonim válasza:
Totális átverés a cég, sajnos én sem néztem utána, hogy mennyire rossz vélemények vannak róla. Gyorsan kellett megoldanom egy ajéndékrendelést, ezért nem voltam körültekintő. 4 hónap alatt érkezett meg az arcpirítóan rossz minőségű kötény amit rendeltem, ráadásul kesztyű nélkül, ami a számlán is szerepel, és mai napig az oldalon is fent van, hogy ÉS kesztyű. Nem pedig vagy kesztyű.. ennek ellenére az volt a válasz, hogy én csak kötényt rendeltem, azt választottam ki.(holott nincs ilyen opció az oldalon, egyértelműen együtt rendelhetők) A visszaküldésről és térítésről pedig annyit sikerült válaszolniuk, hogy 14 napon belül lehet elállni a vásárlástól, ami azért cseles, mert mitől álljak el, ha 4 hónap után látom a 20 filléres rendelt terméket. Szóval az egész oldal egy átverés, tudom, hogy nem látom viszont a pénzem, de ha mások ezt olvassák, talán nem esnek ebbe a hibába. SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE RENDELJETEK INNEN EGY GOLYÓSTOLLBETÉTET SE! :)
márc. 18. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!