Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A kontár munkát valahol be...

A kontár munkát valahol be lehet jelenteni?

Figyelt kérdés
Ha egy magát szakinak hirdető személy csapnivaló munkát végez, számlát sem ad, és kiderül róla, hogy nincs is olyan szakmája, ami feljogosítaná erre a munkára, akkor hagyni kellene további károkat okozni?

nov. 16. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Többet érsz el ha Facebookon felhívod az emberek figyelmét a helyi csoportokban, hogy hogyan jártál vele. A rendőrség nem fog segíteni, ha erre gondolsz, és bíróságra járni sincs sok értelme. Esetleg a NAV-nál felnyomhatod. :)
nov. 16. 14:53
 2/8 A kérdező kommentje:

Azon gondolkodom a NAV-val kapcsolatban, hogy ha nincs vállalkozói igazolványa, semmilyen adószáma, akkor mit kér rajta számon a NAV?

Nem vagyok egy feljelentgető, de azért azt sem szeretném, ha sorra palizná be az embereket.

nov. 16. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Attól még adóznia kéne, szóval a NAV-nak lenne vele dolga így is.
nov. 16. 14:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja, igazad van.
nov. 16. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Kontár munkát számla nélkül ki se fizetnék.
nov. 16. 15:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Én nem is fizettem ki. Úgy kirúgtam, hogy a lába sem érte a földet.
nov. 16. 15:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Onnan tudom csak, hogy számla nélkül dolgozik, hogy nekem is azt mondta, ennyi és ennyi, számlát nem ad. Megkapta a magáét, nem pénzben. Még kárt is okozott, nem beszélve a koszról, amit hagyott maga után.
nov. 16. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, a sóhivatalban lehet bejelenteni.
nov. 16. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!