Gumiabroncs cserénél a perem szilikonspray vagy lehelletvékonyan házizsirral megkenve okozhat-e bármi negativ hatást?
Figyelt kérdés
Azt mondja valaki,hogy drasztikus gyorsitásnál majd elforog a felni a gumiban :/2023. dec. 2. 17:43
1/7 anonim válasza:
Szappanos vizzel szokták megkenni a gumisok.
Olajjal nem kenünk gumit
De te nem tán hozzá akarsz fogni gép nélkül?
Mert akkor csak össze vissza vered a gumit is meg a felnit is.
2/7 anonim válasza:
Egyik sem. A szilikon spray nem ken, a zsír megöli a gumit. Szappan, vagy spec gumis szerelő paszta.
De ha te azt hiszed otthon neked sikerülni fog, akármit is használsz, akkor csalódni fogsz.
3/7 Szolovjov válasza:
Én ha a motoron cserélek gumit, akkor vagy mosogatószert használok, vagy nagyon vékony zsír réteget. Mindkettő jól működik.
4/7 A kérdező kommentje:
3.Egy régi gépem van.Tényleg lehelletnyi zsirt szoktam rakni rá.Szinte csak megfényesitem ahogy ujjal elkenem rajt.Most mondta valaki hogy ne tegyem..
2023. dec. 2. 19:18
5/7 A kérdező kommentje:
Ja.és évek ota nem volt probléma.Csak most megijesztettek.
2023. dec. 2. 19:20
6/7 anonim válasza:
Max ha 2000 lóerős dragstered van...
7/7 anonim válasza:
Ha nem volt "gumis szappan" mi sima háztartási mosogató szerrel kentük be a gumit, simán felcsusszant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!