Miért terjed annyira ez a veszek egy fényképezőgépet aztán pénzért fotózok másokat kb tudatlanul dolog?
5/
Nem irígykedem mert nem kérek pénzt azért mert hobbiból fotózok mivel van önkritikám 🙂
De több mint valószínű amit leírtam még igy hobbistán 8s jobban tudom mint pl a csaj akit írtam mert ő csak vett egy gépet és kattingat amit a hülye is meg tud csinálni.
Azért terjed - már évtizedek óta - mert egyre könnyebben hozzáférhetőek az egyszerű, digitális gépek. Ennek két következménye is van. Egyrészt sokan lehetőséget látnak benne mint pénzszerzési lehetőség, másrészt sokan ezeknek a kókler képeit látva gondolják úgy, hogy az nekik is meg fog felelni.
Megvan a kereslet és a kínálat is.
De nem igazán értem, miért zavar ez téged.
Te, mint igazi, vérbeli profi elvállalnád azért a pár fillérért a fotózást?
Ha igen, mi tart vissza? A képeidet látva úgyis téged választanának a kezdő helyett.
Ha nem, akkor mit vársz mégis?
Aki igénytelen de olcsó képeket akar, az nem a te célközönséged, az sosem fogja a te áraidat megfizetni.
Szóval miért baj, hogy vannak fakezű, hozzá nem értő kóklerek? Ők csak rádöbbentik az igényes közönséget arra, hogy a jó fotóst meg kell fizetni.
6/
Mert ismerem,meg az előéletét is. Meg megnéztem a képeit 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!