Miért terjed annyira ez a veszek egy fényképezőgépet aztán pénzért fotózok másokat kb tudatlanul dolog?
Figyelt kérdés
Most néztem egy környéki csajt vett egy gépet bár szerintem azt sem tudja mi a raw meg,hogy egy képen dolgozni is kell de már hirdeti magát,hogy szeretettel vár mindenkit aki egyedi és hangulatos kültéri fotózásra vágyik. És egyre több ilyet látok mostanában2023. máj. 29. 18:09
11/34 A kérdező kommentje:
2023. máj. 29. 22:08
12/34 anonim válasza:
Ezek a te képeid, vagy azé akire irigykedsz?
13/34 A kérdező kommentje:
12/
Senkire nem irigykedem mert bőven különb képeket csinálok mint ez a nő,de amúgy az ő fotói.
2023. máj. 29. 22:17
15/34 anonim válasza:
#14 még mindig nem kell pék legyél, hogy megmondd, hogy fosszagú a kifli.
16/34 anonim válasza:
15: korábban már írta, hogy ő különb képeket készít.
17/34 anonim válasza:
Hát, még én is, telefonnal, bakker. Full nem vízszintes a vízszintes, képkivágásról egy gondolata nincs szemmel láthatóan, istenverte vigyorgó emberek, ellenfény eszköztelenül, és ordító automata mód. Nem, nem vagyok fotós, zenész vagyok, kényszerből néztem utána pár dolognak évekkel ezelőtt, azóta nem is csinálom, max hasznosítom a családi fényképtár javára, ami rám ragadt. És még ez is több, mint amit az önmagát fotósnak valló képes villantani, érted már? Műtermi kép ferde öcsém. Nehéz beállítani az állványt?
19/34 anonim válasza:
:D Mondjuk úgy: van köze a rawnak a minőséghez. :D
20/34 anonim válasza:
"Itt tovább léptetve találsz képeket"
Az mit jelent, hogy tovább léptetve? Nullákat találok, meg egy keresés és egy vissza gombot, akármire kattintok, nem történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!