Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most őszintén. Ha jönne egy...

Most őszintén. Ha jönne egy váratlan kiadás. Tudnátok fizetni?

Figyelt kérdés
Például ha elromlik a hűtő, sütő, stb.

nov. 15. 13:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

86 ezer forint volt a gázkazán szerelése tegnap.

Kb. 21.00 óráig működött is. Fel vagyok rá készülve, hogy panelcsere, ami kb. 150 ezer forint lesz beépítéssel együtt.

Nem kis pénz, de biztosítva van évek óta, ha egyszer szükség lenne rá, ki tudjuk fizetni (16 éves kazán). Tehát tisztában voltunk vele, hogy öregszik és majd költeni is kell rá idővel.

Ezt a típust ma már nem gyártják, átállni másikra anyagi katasztrófa lenne. Tehát marad a 150 ezer ÁFA-val együtt...

nov. 19. 04:10
 12/14 anonim ***** válasza:

6 - "Nem ittam, nem cigiztem, nem nőztem, nem drogoztam."

Hát, nem is éltél!

Amikor a sírba mész, a pénz itt marad - csak szólok!

nov. 19. 04:14
 13/14 anonim ***** válasza:

"Hát, nem is éltél!"

Már hogyne éltem volna. Nem mindenkinek a felsoroltak az értékek -> cigi, pia, drog. Ezek csak a gyenge jelleműekkel kötnek barátságot. Köszönöm szépen, de nem kérek az ilyen barátságból!

Beutaztam a fél világot, mindent (is) kipróbáltam, amihez kedvem volt és érdekelt.

"Amikor a sírba mész, a pénz itt marad - csak szólok!"

Igen, itt marad több ingatlan, és két autó formájában. Ja... meg van még egy szántóföldem, amit haszonbérbe adtam ki már vagy 10 éve. Erről az utolsóról hajlamos vagyok mindig megfeledkezni.

Szóval én ezekre költöttem. Bocsi...

nov. 20. 05:16
 14/14 anonim ***** válasza:
11-es: elárulod, milyen kazánod van?
dec. 6. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!