Most őszintén. Ha jönne egy váratlan kiadás. Tudnátok fizetni?
Figyelt kérdés
Például ha elromlik a hűtő, sütő, stb.nov. 15. 13:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
1/14 anonim válasza:
Van otthon félretéve 1M készpénzben, pont az ilyen váratlan helyzetekre.
2/14 anonim válasza:
Nem tudnám. Bár szerencsére vannak pénzügyi befektetéseim ha minden kötél szakad, de ha elhatároztam hogy valamihez adott ideig nem nyúlok akkor nem nyúlok. Tegnap már a visszaváltható palackokból és a hűségpontokból vásároltam be.
4/14 anonim válasza:
Igen, biztos meglepő, de nem mindenki él hónapról hónapra.
5/14 anonim válasza:
Azért szerintem a legtöbb ember ennyit ki tudna fizetni. Ha valakinek ennyi félretett pénze sincs és egyedül kell mindent megoldania, az tényleg nagyon rosszul csinál valamit.
6/14 anonim válasza:
Most őszintén...
Van annyi pénzem. Talán azért, mert 38 éve dolgozom és ennyi idő alatt sikerült tartalékolnom hasonló esetekre. Nem ittam, nem cigiztem, nem nőztem, nem drogoztam. Az erre szánt pénzt mind elraktam tartalékba... ;)
7/14 anonim válasza:
Őszintén, szerintem a többség rgy ilyen kaliberű kiadást tudna állni.
8/14 anonim válasza:
Persze, több millió forintom van likvid tartalékként, nem gyárimelós vagyok.
9/14 anonim válasza:
Ez mondjuk nem az én kiadásom lenne (albi előnye hogy ezeket a tulaj pótolja), de igen, van tartalékom, sőt egy ilyen kiadást még úgy is ki tudnék fizetni, hogy csak az aktuális fizetésemet használom, nem is kell megtakarításhoz nyúlni (azon túl, hogy az adott hónapban kevesenbet vagy semmit takarítok meg). (úgy számolva, hogy most rákerestem és egy új hűtő 150-200 nagyjából).
Egyébként meg van több mint egy évnyi megélhetés félretéve (aminek mondjuk csak 6 havi része a vésztartalék, a többivel majd más lesz a cél)
10/14 anonim válasza:
Most kellett fizetnem majdnem 300 ezret fogorvosra, valahogy megoldottam. Van valamennyi megtakarítások, amiért sokat dolgoztam és spóroltam. De saját lakásom kb sose lesz ilyen árak mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!