Mennyi a jelenlegi havi kiadás Magyarországon?
EZ nagyon ersöen függ az igényeitektöl meg a szokásaitoktól.
Ha minden nap húst esztek hússal, az egész más kategória, mintha kevés hús, sok zöldségféle összeállítást szerettek, nem mindegy, mekkora a fejenkénti adag, van sok, akinek reggelire 3-4 zsömle a minimum, másnak elég egy darab, van, aki ragaszkodik a leves-második-desszerthez, mások meg egy fogással megelégszenek, nem mindegy, mekkora az egy adag - vannak, akiknek egy lapostányét lazán megrakva inkább sok, más meg kétszer szedi púposra, szóval saccolni sem igazán lehet.
A rezsire ugyanez igaz, ha nektek a lakásban 25+ fok kell, az teljesen más, mintha megelégszetek a 18-20 fokkal, nem mindegy, mennyit égetitek a lámpákat, mekkorákat használtok, mivel fütötök, föztök, mekkora a ház, milyen a szigetelése, stb
Nekem a rezsi (áram, fűtés, közös költség, internet, víz) kb havi 50-60 (budai társasház, kb 60 nm)
Étkezés tekintetében, ha otthon főztök, nyugodtan számolhattok ugyan azokkal az alapanyag árakkal, mint nyugat-európában, így nem írom inkább le, hogy az most nekem havi 70, 100 vagy 200/fő. Van ami drágább lesz, van ami olcsóbb, a legvégén tényleg ugyan annyira fogtok kijönni.
Ami még mindig olcsóbb picit, de nem arányosan, mint nyugat euróban, az a kinti étkezés. Egy kínai gyorsbüfé mondjuk 2500/fő, egy girosz 3000/fő, egy normális kifőzde mondjuk 4000-5000/fő, a meki szintű helyek is mondjuk 3000-5000/fő, egy normális étterem meg mondjuk 10,000/fő-től kezdődik (Budapesti árak)
A telefon kb havi 10-20 lehet igényektől függően.
Konditeremre nekem elmegy havi 25, ha úsznék vagy valami hasonlót csinálnék még drágább lenne
A kötelező plusz casco nekem éves szinten kb 400k, a benzin 600 valamennyi / liter, már nem is nézem inkább
Cakkunpakk nekem 4-500 simán elmegy, de szinte kizárólag a II ker és a V ker között mozgok, külsőbb kerületekben vagy vidéken azért főleg az élelmiszert és a szórakozást szerintem meg lehet oldani összességében kb 10%-al olcsóbban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!