Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi a jelenlegi havi...

Mennyi a jelenlegi havi kiadás Magyarországon?

Figyelt kérdés
Feleségemmel tervezünk visszatérni Magyarorszagra, és érdekel, hogy mennyi kiadassal kell számolni havonta. Gyerekek kirepültek,csaladból örökölt kisebb csaladi ház adott vidéken. Értem itt étkezés, rezsi stb...
nov. 2. 07:20
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem egy fix összeg. Nyomorgásra már elég tud lenni havi 200ezer is.
nov. 2. 07:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

EZ nagyon ersöen függ az igényeitektöl meg a szokásaitoktól.

Ha minden nap húst esztek hússal, az egész más kategória, mintha kevés hús, sok zöldségféle összeállítást szerettek, nem mindegy, mekkora a fejenkénti adag, van sok, akinek reggelire 3-4 zsömle a minimum, másnak elég egy darab, van, aki ragaszkodik a leves-második-desszerthez, mások meg egy fogással megelégszenek, nem mindegy, mekkora az egy adag - vannak, akiknek egy lapostányét lazán megrakva inkább sok, más meg kétszer szedi púposra, szóval saccolni sem igazán lehet.

A rezsire ugyanez igaz, ha nektek a lakásban 25+ fok kell, az teljesen más, mintha megelégszetek a 18-20 fokkal, nem mindegy, mennyit égetitek a lámpákat, mekkorákat használtok, mivel fütötök, föztök, mekkora a ház, milyen a szigetelése, stb

nov. 2. 08:23
 3/8 anonim ***** válasza:
29%
1-1,5 millió.
nov. 2. 08:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Amennyit a penztarcatok megenged
nov. 2. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:
30%

Nekem a rezsi (áram, fűtés, közös költség, internet, víz) kb havi 50-60 (budai társasház, kb 60 nm)

Étkezés tekintetében, ha otthon főztök, nyugodtan számolhattok ugyan azokkal az alapanyag árakkal, mint nyugat-európában, így nem írom inkább le, hogy az most nekem havi 70, 100 vagy 200/fő. Van ami drágább lesz, van ami olcsóbb, a legvégén tényleg ugyan annyira fogtok kijönni.

Ami még mindig olcsóbb picit, de nem arányosan, mint nyugat euróban, az a kinti étkezés. Egy kínai gyorsbüfé mondjuk 2500/fő, egy girosz 3000/fő, egy normális kifőzde mondjuk 4000-5000/fő, a meki szintű helyek is mondjuk 3000-5000/fő, egy normális étterem meg mondjuk 10,000/fő-től kezdődik (Budapesti árak)

A telefon kb havi 10-20 lehet igényektől függően.

Konditeremre nekem elmegy havi 25, ha úsznék vagy valami hasonlót csinálnék még drágább lenne

A kötelező plusz casco nekem éves szinten kb 400k, a benzin 600 valamennyi / liter, már nem is nézem inkább

Cakkunpakk nekem 4-500 simán elmegy, de szinte kizárólag a II ker és a V ker között mozgok, külsőbb kerületekben vagy vidéken azért főleg az élelmiszert és a szórakozást szerintem meg lehet oldani összességében kb 10%-al olcsóbban is.

nov. 2. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
9%
Mindegy mennyi a kiadás, hisz nektek annyiból kell megélni amennyi a fizetésetek.
nov. 2. 11:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Kinek mennyi? Általában mindenkinek annyi amennyit enged a jövedelme.
nov. 2. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
250-300k forint.
nov. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!