Fiatalok! Ti hogyan tervezitek megteremteni az egzisztenciátokat, a jelenlegi eszelős albérletárak és magyarország borús jövőképe mellett?
sehogy! Lemondok a saját tulajdonú lakásról meg az ájfonról és a belvárosi életről.. máris nem kellenek milliók a megélhetéshez. Beköltözök egy 20nm2es patkánylyukba, ahol nincs napsütés.. minek is az? nappal melózom, este meg csak alszok, ahhoz elég a sötét is.
vagy gyűjtögetek otthon, aztán ha kitesznek, akkor veszek az összespórolt pénzemből egy kötelet és felakasztom magam az egyik villanyoszlopra... Bár nem biztos, hogy lesz elég pénzem kötélre...
pedig nem vagyok tanulatlan senkiházi. vakon gépele, megértetem magam angolul írásban és szóban is ha kell, több szakmával is rendelkezem.. mégis vicc fizetéseket kapok.. Pont ma kaptam meg.. azóta is könnyezik a szemem, hogy ennyi időt pazarlok el az életemből a semmire... teljesen feleslegesen!
jelentkeztem egy állásra, tróger munka, tróger fizetésért.. aztán odatolnak mellé egy papírt amin az áll, hogy "teljes anyagi felelősséget vállalok vétkességre való tekintet nélkül" .. megkérdeztem tőlük, hogy viccelnek e! biztos, hogy nem írom azt alá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!