Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendőrségi feljelentés sikeres...

Rendőrségi feljelentés sikeres lehet? Vissza tudják szerezni a pénzem?

Figyelt kérdés
Netes csalás áldozata lettem, igaz én követtem el a hibát, de megloptak, feljelentést megtettem, a rendőrség meg tudja találni az elkövetőt és az ellopott pénzem vissza tudja szerezni?

nov. 12. 16:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
15%
Megtalálják, de aligha szerzik vissza, mert azt már régesrég elköltötte.
nov. 12. 16:42
 2/21 anonim ***** válasza:
88%
Sokszor megtalálnak ilyen csalókat. De a rendőrség dolga ennyi. Majd bíróságra kerül az ügy, ahol az elkövetőt anyagi kártérítésre kötelezik. Aminek vagy eleget tud tenni vagy nem.
nov. 12. 17:14
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem valószínű. Nagyobb halakra mennek rá. Gyakran a jegyzőkönyvet se veszik fel, ha nem haladja meg a bizonyos értéket.
nov. 12. 19:00
 4/21 anonim ***** válasza:
51%
Előbb lesz lottó ötösöd mintsem visszakapd a pénzed.
nov. 12. 21:37
 5/21 anonim ***** válasza:
Mekkora az összeg?
nov. 19. 10:17
 6/21 A kérdező kommentje:
1,5 millió
nov. 19. 12:01
 7/21 anonim ***** válasza:
Visszakapni nem fogod a pénzt, de ezzel már foglalkoznak azért. Már mint “foglalkozni”
nov. 19. 13:15
 8/21 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, hogy találják ezek meg pont azokat a hülyéket, akiknek ott áll a számlán a milliója...
nov. 19. 14:15
 9/21 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdésedet. Csak a hülyék hagyják állni a nagy semmiben pénzt. Így semmi furcsa nincs benne, hogy pont ő tőlük lopják el. Megtakarítást meg manapság a hitelre is mondanak emberek, szóval semmi extra nincs ebben.

nov. 19. 16:38
 10/21 A kérdező kommentje:
lehet azért tartalékolni autóra, felújításra, és azért nagyon nem kellene hülyézni.
nov. 20. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!