Hogy jelentsem fel az internetes csalót? Hogyan kaphatom vissza a pénzem?
Figyelt kérdés
Rendeletem egy oldalról és nagy valószínűséggel nem fogom látni azt a csomagot soha az életben. Egyenlőre még várok, hogy hátha mégis megjön :(
Hogyan tehetek feljelentést ilyen (INTERNETES CSALÓ WEBÁRUHÁZ) oldalak ellen? Körülbelül mennyi ember kellene, hogy ugyan ezt az oldalt feljelentse, ahhoz, hogy elindítsák az eljárást?
Az a baj hogy viszonylag nem nagy értékről van szó (30.000Ft) és félek, hogy mire odajutnának, hogy kivizsgálják az ügyet az oldal felszívódik;(
2021. márc. 12. 12:19
1/21 anonim válasza:
Csak megrendeltem vagy ki is fzetted?
2/21 anonim válasza:
Milyen országban van bejegyezve a cég?
3/21 A kérdező kommentje:
1 Ki is fizettem sajnos.
2 Nincs róla infó, hogy honnan való, még arról se, hogy hol tart a kiszállítás ezért gondolom, hogy kamu oldal. Nem néztem jobban utána mikor megrendeltem...már nagyon bánom.
2021. márc. 12. 12:35
4/21 anonim válasza:
Sajnos ez tanulópénz lesz neked.
Vásárlás előtt kell lecsekkolni a céget...
5/21 anonim válasza:
6/21 A kérdező kommentje:
5 Igen :D
2021. márc. 12. 12:43
7/21 anonim válasza:
Hát kb reménytelen... mert nincs is cég, csak egy weboldal...
8/21 A kérdező kommentje:
Tehát a weboldalt nem lehet feljelenteni? Vagyis legalábbis csak, hogy kivizsgálják... vagy valami
2021. márc. 12. 12:50
9/21 anonim válasza:
Nekem nem tölti be a weboldalt. Jó címet adtál meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!