1 éve tettem egy feljelentés internetes csalás áldozata lettem és 3 hónapja kaptam egy emailt (megjegyzésbe lesz)kitöltöttem és vissza küldtem mikor fogom visszakapni a pénzt?
Ha majd a nyomozás kézre keríti a tettest, és bíróság elé kerül, ahol te is tanúskodni fogsz ellene, majd elítélik, a bíróság 162.000 forint megfizetésére kötelezi feléd, valamint az eljárás, per egyéb költségeit kb 1.350.000 forintot is meg kell fizetnie. A bírósági végrehajtók megindítják a végrehajtást, megtalálják az azóta sem elköltött dugipénzét, elárverezik a luxusautóját tévéjét, a befolyó ellenértékből levonják az 1.350.000 forintot és ha még marad, akkor abból kiutalják neked a 162.000 forintodat.
Azaz gyakorlatilag soha nem látod viszont a pénzedet.
2/3 yx r. tzls
Miskolc Rk.
3/4 amikor tettem a feljelentést
Mindent megadtam az illetőről aki átvert
Teljes név cím telefonszám bankszámlaszám személyigazolvány szóval mindent tudnak róla és 15+ os feljelentés van már ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!