Volt már aki internetes csalás áldozata lett és visszakapta a pénzét feljelentés után? Magánszemély az elkövető
5-ös! És hogy kaptad vissza a pénzedet? Rendőr bácsi a kezedbe adta?
Nem volt bírósági tárgyalás?
Gondolom a telefonszám, bankszámlaszám alapján nyomoztak. Én miután személyesen megtettem a feljelentést e-mailben elküldtem minden bizonyítékot, képernyőkép a hirdetésről, üzenetváltásainkról, bizonylat a banki átutalásról, telefonszám, amin beszéltünk.
Mikor beidéztek, elmondták, hogy beszéltek a bankszámla tulajdonosával, aki állítólag nem ugyanaz volt, mint aki a hirdetést feladta. (Egy férfi volt a hirdető, de a bankszámla tulajdonosa egy nő) A nő nem ismerte el, hogy részt vett volna a csalásban de elismerte, hogy őhozzá került a pénz és hajlandóságot mutatott arra, hogy megtérítse a káromat. Felajánlották a rendőrségen, hogy személyes találkozzak vele egy "békéltető beszélgetés" keretén belül. Én erre nem tartottam igényt. Nem sokra rá a nő visszaküldte nekem a pénzt, úgyhogy nem lett belőle bírósági ügy.
És ezt a nőt meggyanusították, a nyomozók?
Mennyi pénz volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!