Internet nélkül még ennyi esélye sem lenne munkát találni.
nov. 5. 15:30
12/22 anonim válasza:
Én úgy tudom le is lehet ülni a büntetést, így a kukázás nem olyan nagy kockázat. Általában parkok, bokrok, buszmegállók, zeg-zugos helyekre szoktak szemetelni.
nov. 5. 19:03
13/22 A kérdező kommentje:
Internet már a legutolsó indiai putriban is van
Egyébként életembe nem fizettem internetet azt a nagybátyám megoldja hiszen övé is a ház részben és neki is kell az internet meg ha nem lenne internetem akkor is lopnám valahonnan itt a közelbe egy Mol kút éjjel nappal nyitva
nov. 5. 20:36
14/22 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy megéri leülni a büntetést hisz sajnos gyenge fizikumú kissé félénk azaz józanul félénk részegen bátrabb személyiség vagyok de a fizikumom és a jellemem nem illik egy börtöncellában
Amúgy én is korábban le akartam ülni de sajnos engem 1 pillanat alatt ki lehet csinálni hisz nyomi vagyok
nov. 5. 20:38
15/22 Hintalow válasza:
Hát ha gyesza ember vagy akkor több sikered nem lesz ebben sem, a belvárosban lehet nagyobb mennyisèget összeszedni, de ott már le vannak osztva a helyek, szóval konfrontálódni kell a többi gyüjtögető patkánnyal a sikerèrt.
nov. 6. 07:57
16/22 anonim válasza:
vállalj kukakihúzást ingyen társasházaknál, akkor ott elsőkézből tudsz gyűjteni. Aztán később megmondod hogy már ingyen nem vállalod fizessenek érte
nov. 7. 17:51
17/22 anonim válasza:
szerintem a megfelelő pozitivitással elkezdesz kéregetni akkor sikerülhet egy hét alatt simán 30ezer... csak őszintének kell lenni. én múltkor úgy segítettem valakinek, aki kért tőlem pénzt, hogy bocsi nálam sincs sok én is mélyponton vagyok úgymond, de adok 500-at plusz szép kártyát anyától megkaptam, így veszek neked enni + segítek kérni emberektől kis pénzt, melynek eredménye 13ezer volt. a határozottságom, pozitívitásom sokat adott, plusz a kinézetem természetesen, na meg hogy aki megállni sem bír arra, hogy bocsi tudnál segíteni? annak úgy vissza szóltam, hogy milyen embertelen vagy stb, mivel bármit kérhet az ember.. mennyi az idő, mert lemerültem. tudnád hogy hol van az az üzlet? stb... de néhány ember lassú sétálva is azt mondja sietek... menj az anyádba vissza...embertelen aki megállni sem bír meghallgatni az illetőt. nos empatikusság sok emberből hiányzik, de sok emberben ott van, tehát ha hiszel benne, akár kéregetésből is összegyűlhet az a pénz..;)
nagyon okos emberek itt nem a kéregetésen volt a hangsúly, hanem hogy segítettem másképp..mikor nekem sincs. az hogy leszólom hogy nincs annyi empatikusság az emberben hogy megálljon, na az gáz. gázak vagytok. akik zokon veszi ha egy ismeretlentől kér segítséget és itt nem csak pénzről van szó
nov. 11. 12:37
20/22 A kérdező kommentje:
Kéregetni már 2021 óta nem éri meg
Ugyanis a covid oltások hatására az emberek még zárkózottabbak még idegesebbek még rosszabb közérzetűek lettek így már senki nem ad egy fabatkát se
Előtte játékból kéregettünk akár 4000 is összegyűlt amiből kijött 4 üveg bor mellé csikkeztünk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!