Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten hol tudok a legtöbb...

Budapesten hol tudok a legtöbb visszaváltható palackot gyűjteni?

Figyelt kérdés

Éjszakánként itt a 18 ba szoktam körbe járni nagy szatyrokkal kukázgatni meg gyűjteni az üvegeket de csak 2000 ft jön ki néha kicsit több

De elvesztettem a munkámat de égetően szükségem lenne 10 napon belül 30 000 forintra de ebben a tempóba nem lesz meg sosem

Kölcsönkérni próbáltam de nem jött össze mindenki csóró

nov. 5. 13:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
86%
A bulinegyedben éjjel menni. Kazinczy, deák, ráday eleje
nov. 5. 13:21
 2/22 A kérdező kommentje:

De ott nem viszi el a többi csövi? Meg a rendőr nem kap el és büntet meg 65 000 re?

De ma mindenképp megpróbálom hiszen nem szeretnék végrehajtókat látni

Meg mire kapok újra munkát addigra már baxxhatom az egészet hisz a határidő az határidő

Ennyit szivatni egy 20 éves fiatalt akinek se kutyája se macskája

Mi ez az ország? Vagy inkább világ

nov. 5. 13:28
 3/22 anonim ***** válasza:
58%
Épp az ilyen gyűjtögetők miatt vezeték be az 5000 Ft-os maximális limitet. Tehát egy tranzakcióban maximum csak 5000 Ft fizethető ki az üveg vissza váltásból! Ezt jó ha tudod!
nov. 5. 13:29
 4/22 A kérdező kommentje:

Amióta nincsenek rokonaim és munkán sincs azóta zsemlén élek meg abból amit a távoli rokonom küld nagyon kis összegű segélyt

Mellé eljárok kukázni is

nov. 5. 13:30
 5/22 A kérdező kommentje:

Tudom hogy 5k a limit de én túljárok az eszükön

Kiveszem az 5k utalványt majd újra beledobálom az 5k palackot megint elveszem az utalványt majd megint beledobálok

Velem a kormány nem fog kicseszni csak azért mert szegény vagyok

Túljárok az eszükön nem ma jöttem le a falvédőröl nem ma kezdtem a pályát már 10 éve csak egyre szegényebb vagyok

nov. 5. 13:32
 6/22 anonim ***** válasza:
54%
Talán el kéne menni dolgozni! És ha kell akkor akár az utca seprői állást is el kellene fogadnod!
nov. 5. 13:34
 7/22 A kérdező kommentje:

Amikor 10 éves voltam akkor is gyűjtögettem igaz akkor csak 10 forintot ért a sörösdoboz meg 2 forintot de gyűjtögettem

Jó akkor persze könnyebb volt mert akkor éltek a rokonaim meg voltak szüleim igaz azok is csórók voltak egy kicsit

Ma meg meg kell oldanom a számlákat a kaját ugye egy picit alkesz is vagyok tehát azért néha pár sör is kell meg ha jól megy akkor szivarka igaz egy ideje átálltam a csikkezésre meg tarhálásra

nov. 5. 13:35
 8/22 A kérdező kommentje:

Az a gond nem vesznek fel sehova vagyis nem hivnak vissza még állásinterjúra sem

Meg ugye picit bolondos is vagyok így nehezen tudom koncentrálni az interjúkon is sajnos összevissza beszélek néha meg ficánkolok mozgolódok összevissza

Amúgy voltam melózni alkalmin parkgondnok voltam amit imádtam de sajnos a kéztörésem miatt nem tudtam dolgozni raadasul TB m sics így a mutét miatt kijött egy 300 000 értékű számla amit havi 30 000 törlesztőrészletbe próbálom fizetni

Jelenleg is vagy 200 állást jelöltem be de nem méltatnak visszaírni vagy hívni

A városgazdához meg nem tudok visszamenni mert a rohadt munkáltató flegmázott hogy majd adja a koleganőt erre letette és letiltotta a telefonszámom

Legalább mondta volna meg hogy nem akar látni

Pedig ott én számítottam a legjobb munkaerőnek azt mondták mert ugye nagyon fiatal vagyok fürge és mozgékony

Ezt nem értem

nov. 5. 13:40
 9/22 A kérdező kommentje:
Sőt legszívesebben utcaseprő lennék hisz az a legegyszerűbb de egyszerűen nincs hely oda
nov. 5. 13:41
 10/22 anonim ***** válasza:
36%
Ha ennyire csóró vagy nem kéne internetet fizetni.
nov. 5. 14:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!