Budapesten hol tudok a legtöbb visszaváltható palackot gyűjteni?
Éjszakánként itt a 18 ba szoktam körbe járni nagy szatyrokkal kukázgatni meg gyűjteni az üvegeket de csak 2000 ft jön ki néha kicsit több
De elvesztettem a munkámat de égetően szükségem lenne 10 napon belül 30 000 forintra de ebben a tempóba nem lesz meg sosem
Kölcsönkérni próbáltam de nem jött össze mindenki csóró
De ott nem viszi el a többi csövi? Meg a rendőr nem kap el és büntet meg 65 000 re?
De ma mindenképp megpróbálom hiszen nem szeretnék végrehajtókat látni
Meg mire kapok újra munkát addigra már baxxhatom az egészet hisz a határidő az határidő
Ennyit szivatni egy 20 éves fiatalt akinek se kutyája se macskája
Mi ez az ország? Vagy inkább világ
Amióta nincsenek rokonaim és munkán sincs azóta zsemlén élek meg abból amit a távoli rokonom küld nagyon kis összegű segélyt
Mellé eljárok kukázni is
Tudom hogy 5k a limit de én túljárok az eszükön
Kiveszem az 5k utalványt majd újra beledobálom az 5k palackot megint elveszem az utalványt majd megint beledobálok
Velem a kormány nem fog kicseszni csak azért mert szegény vagyok
Túljárok az eszükön nem ma jöttem le a falvédőröl nem ma kezdtem a pályát már 10 éve csak egyre szegényebb vagyok
Amikor 10 éves voltam akkor is gyűjtögettem igaz akkor csak 10 forintot ért a sörösdoboz meg 2 forintot de gyűjtögettem
Jó akkor persze könnyebb volt mert akkor éltek a rokonaim meg voltak szüleim igaz azok is csórók voltak egy kicsit
Ma meg meg kell oldanom a számlákat a kaját ugye egy picit alkesz is vagyok tehát azért néha pár sör is kell meg ha jól megy akkor szivarka igaz egy ideje átálltam a csikkezésre meg tarhálásra
Az a gond nem vesznek fel sehova vagyis nem hivnak vissza még állásinterjúra sem
Meg ugye picit bolondos is vagyok így nehezen tudom koncentrálni az interjúkon is sajnos összevissza beszélek néha meg ficánkolok mozgolódok összevissza
Amúgy voltam melózni alkalmin parkgondnok voltam amit imádtam de sajnos a kéztörésem miatt nem tudtam dolgozni raadasul TB m sics így a mutét miatt kijött egy 300 000 értékű számla amit havi 30 000 törlesztőrészletbe próbálom fizetni
Jelenleg is vagy 200 állást jelöltem be de nem méltatnak visszaírni vagy hívni
A városgazdához meg nem tudok visszamenni mert a rohadt munkáltató flegmázott hogy majd adja a koleganőt erre letette és letiltotta a telefonszámom
Legalább mondta volna meg hogy nem akar látni
Pedig ott én számítottam a legjobb munkaerőnek azt mondták mert ugye nagyon fiatal vagyok fürge és mozgékony
Ezt nem értem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!