Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Revoluton lehet olyat csinálni...

Revoluton lehet olyat csinálni hogy nem hagyok rajta pénzt, vagy egy minimális összegnek lenni kell rajta?

Figyelt kérdés
Most nincsen semmi pénz rajta, úgy lehet hagyni, vagy azért vagy 4000 ft-ot tegyek rá? Csak kifizetésekhez szoktam használni.

jan. 15. 09:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Nincs ilyen kötelezettség.
jan. 15. 10:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Fizettem róla és 190 ft hianyzott róla azt még a fizetés előtt rátöltette a revolut. Utána meg még 0,01 dollárt rárakott a számlára ami még most is függőben van. Ezt az utóbbit nem értem még hogy miért csinálta. Ez 4ft összeg amire nem volt szükség, és amúgy euróban fizettem.
jan. 15. 10:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Bocs de ez így elég zagyva amit leírtál, nem igazán tudom értelmezni.
jan. 15. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincs minimális egyenleg előírás.
jan. 15. 10:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Feltöltöttem 40000 forintal a revolutot. Volt még rajta 87 ft ez egy múltkori fizetesből maradt meg.

Akartam fizetni bejött a megerősítés a fizetesről de nem tudtam fizetni mert 190 ft hiányzott. Ezt feltöltöttem. Utána sem engedett fizetni és feltöltetett velem 0,01 usa dollárt ezt egy dollár számlára. Utána tudtam fizetni. Le is vonta. Sikerült a tranzakció. Azt nem értettem hogy a 0,01 dollár minek kellett ha az már nem hianyzott az összegből és miért dollár.

jan. 15. 11:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Elnézést ha nem lehetett érteni amit írtam. 0,01 dollár még a revolut szerint függőben van, de ez a revolut számlámra megy.
jan. 15. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.