Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 18 évesen 5.000.000 forint...

18 évesen 5.000.000 forint megtakarított pénz soknak számít?

Figyelt kérdés

tegnap 19:35
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Többnek számít, mint 18 évesen 4.999.999, de kevesebbnek számít, mint 18 évesen 5.000.001
tegnap 20:19
 2/9 anonim válasza:
0%
Nekem 25 millám volt,te nem tudsz spórolni
tegnap 20:36
 3/9 anonim válasza:
0%
Gyenge munkahelyed van
tegnap 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Na és honnan van ennyi?

Kétlem, hogy melóból.

Szóval jah, tökjó, de az az igazán szép, ha ezt önerőből éred el.

tegnap 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon. Sok 18 evesnek nincsen 50 ezer forintja sem...

Es akik valaszoltak eddig azoknak sincs!

tegnap 21:07
 6/9 A kérdező kommentje:
#4 Másfél éve van egy jól fizetett szakmám. Szakmunkás vagyok is 17 éves korom óta dolgozom. 350.000 forint a fizetésem. Abból leadok szüleimnek minden hónapban 50 ezret rezsire meg stb. Nincsenek nagy igényeim, ezért a többit szinte mind félreteszem és befektetem részvényekbe.
tegnap 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Sztem mindegy mibol tevodott ossze. Kapta vagy dolgozott erte vagy orokolt. Mindegy. Ami szamit hogyan bansz vele. Elozo voltam
tegnap 21:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Végre normális válaszok is. Jól bánok vele is gyarapítom. Például vettem még Decemberben a pénzem egy részéből 4IG részvényt akkor egy részvény 900 forint körül volt, most meg több, mint 1400. Vagyis több, mint 50%-os hozzam két hónap alatt.
tegnap 21:13
 9/9 A kérdező kommentje:
*hozam
tegnap 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!