Kevés pénzből milyen ingatlant vásárolnátok?
Sziasztok!
Azon gondolkodtam, hogy igen kevés pénzből 4-5 millióból kinek milyen elképzelései volnának a lakhatást illetően? Zártkerti ingatlanon, hétvégi házon is gondolkodtam, vagy csak vásárolni egy telket és venni rá egy konténerházat. Utóbbi előnye, hogy új, nem kell tetőcserét csinálni rajta, vagy felújítani is viszonylag olcsó is.
Tudja valaki hogy mivel lehet fűteni gazdaságosan egy konténerházban?
"Ha lakni akarsz valahol, akkor annak a munkáddal összhangban kell lenni: vagy a munkahely közelében (hogy jársz el onnan?)"
Nem mindenkinek kell munkába járnia.
10 évet dolgozol, elteszed a jövedelmed felét, és már a tökéből meg tudsz élni. Vagy lehetsz nyugdíjas, rokkantnyugdíjas, élhetsz jogdíjakból, lehetsz otthonról távmunkás állásban, helyi vállalkozó, stb.
Szerintem ez az emberek 70-80%-ánál így van. Nem értem, mért kell mindig elsőként a munkahelyre járással jönni, mikor valaki ingatlant keres...
4-5 millióból nem kapsz értelmes mobilházat, telek nélkül meg pláne.
Ennyi önerőnek is szinte kevés. szóval albérlet, spórolás, aztán majd valamit lépni a jövedelmi viszonyok függvényéban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!