Kevés pénzből milyen ingatlant vásárolnátok?
Sziasztok!
Azon gondolkodtam, hogy igen kevés pénzből 4-5 millióból kinek milyen elképzelései volnának a lakhatást illetően? Zártkerti ingatlanon, hétvégi házon is gondolkodtam, vagy csak vásárolni egy telket és venni rá egy konténerházat. Utóbbi előnye, hogy új, nem kell tetőcserét csinálni rajta, vagy felújítani is viszonylag olcsó is.
Tudja valaki hogy mivel lehet fűteni gazdaságosan egy konténerházban?
Ingatlan esetén kardinális kérdés a HOL?
Ennyiért maximum valami nagyon c fertőzött faluban kapsz valami romot vagy üres telket sajnos...
Csenyétén 5 millióért már több putrit is kapni
darabja kb 1 millió:)
Állandó lakhatásodat akarod megoldani, vagy befektetésnek kellene csak?
Mások a szempontok.
Mi a cél?
Néhány millióból használható ingatlant NEM LEHET VENNI. (Vagy üres telek, vagy romhalmaz kihaló faluban, stb.)
Nem mindegy, MIRE kellene!
Ha lakni akarsz valahol, akkor annak a munkáddal összhangban kell lenni: vagy a munkahely közelében (hogy jársz el onnan?), vagy műhely céljára (elérnek-e ott a kliensek?). Ha kertészkedni akarsz, még jó is lehet egy kiskertben kis vityilló (hogy viszed eladni a cuccot?).
Ha van hol lakjál, semmit sem akarsz ott csinálni, akkor lehet befektetésnek - de egy vacak helyen egy kis semmi befektetésnek sem ér sokat. Ahhoz nagyon bele kell trafálni, hol lesz hamarosan óriási fejlesztés, árfelhajtás (ha fideszes vagy, tőlük kérj tanácsot!).
9 vagyok: normális helyen lakható hétvégi ház sincs sehol 10 millió alatt.
Konténerház üresen talán nem olyan drága, de kell hozzá: telek, alapozás, közművesítés, engedélyek, szigetelés - több millióba kerül a dobozon kívül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!