2025 januártól módosulnak a babaváró hitel feltételei. Így mi már nem tudjuk felvenni. Van valami kiskapu?
Végtelenül szomorú vagyok. 33 éves vagyok. Végre megtaláltam életem párját a férjemet. Van házunk. Lett rendesen bejelentett munkám. Mindjárt lejár az egy évem ott. Januárban szerettünk volna bele vágni a baba projektbe. Ha sikerül, akkor 12 hetesen felvenni a babavárót, amiből felújítjuk a házat.
Erre tegnap olvasom hogy januártól már nem vagyunk jogusultak rá.
Elképesztő mennyi funkcionális analfabéta és rosszindulatú ember van!
Igen. Én is ezért pislogok. A huszas éveiben az ember még tanul, dolgozik, keresi a saját útját. 30-as éveiben sokkal céltudatosabbak vagyunk és párkapcsolat terén is jobban tudunk idomulni, egyúttal határokat húzni.
Nagyon kedves vagy!
Tudom, ez nem a világ vége. Nincs fürdőszoba a házban. Arra szántuk a hitelt. 2-3 gyereket akartunk úgy is. Ezért gondolkodtunk ezen. Főleg, hogy a törlesztést lehet minden gyereknél késleltetni. De már mindegy.
A babaváró még csak-csak, de a CSOK egy hihetetlenül káros intézkedés, mert csak azt érték el vele, hogy az egekbe szálltak az ingatlanárak.
Ehelyett a gyerekvállalóknak állami támogatott, kamatmentes lakáshitel kellett volna, esetleg megspékelve azzal, hogy 10% önerő is elég legyen és hosszabb legyen a futamidő.
Őszinte részvétem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!