Vettem bitcoint magánszemélytől, jóval áron alul adta, most fel akartam tölteni a binancére hogy visszaváltsam és nem engedi valami olyasmit ír hogy mixeren lett átküldve. Ez mit jelent? És akkor hogyan tudom vissza váltani?
Figyelt kérdés
okt. 7. 18:47
1/16 anonim válasza:
Komoly szakcsoportba már ezt megkérdezted ?
2/16 anonim válasza:
Ez azt jelenti hogy valoszinuleg darknetes coint kaptal, vagyis olyant ami illegalis tevekenyseghez kotheto. Az ilyen coinokat azrt aruljak p2p modon mert minden tőzsde koteles arra hogy befagyassza az ilyen coinokat
3/16 anonim válasza:
Semmit se tudsz vele tenni, tanulopenz
4/16 anonim válasza:
lol.. bitcoin.. itt még nem volna probléma.. de áron alul? miért is adná el valaki a valós, legális coinját áron alul?
5/16 IgaziÚriember válasza:
"És akkor hogyan tudom vissza váltani?"
Sehogy.
6/16 Krampusz1 válasza:
Ilyenkor már levásárolni sem lehet? Nem is tudtam hogy már itt tart a story.
7/16 A kérdező kommentje:
Ezekután attól tartok, hogy egyetlen mód ha találok egy nálam is nagyobb balekot...
okt. 7. 23:19
9/16 anonim válasza:
Hiaba talasz, a binance nem fogja visszaadni
10/16 A kérdező kommentje:
Alkalmaztam a szabályt hogy először az összeg töredékét küldeni el és csak akkor a többit ha minden rendben van. Jól értem hogy a maradékot eladom én is hasonlóan áron alul de mivel árfolyam arked és történt ugyanúgy nyerek vele? Amúgy ha ezt megtenném ez legalábbis? mert akár
még működtet is a folyamat. Problémás bitcoint olcsón megvenni majd ugyanolyan százalékos olcsósággal tovább adni amikor az árfolyam már emelkedett...
okt. 8. 07:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!