Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vettem bitcoint magánszemélytő...

Vettem bitcoint magánszemélytől, jóval áron alul adta, most fel akartam tölteni a binancére hogy visszaváltsam és nem engedi valami olyasmit ír hogy mixeren lett átküldve. Ez mit jelent? És akkor hogyan tudom vissza váltani?

Figyelt kérdés
okt. 7. 18:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Komoly szakcsoportba már ezt megkérdezted ?
okt. 7. 19:18
 2/16 anonim ***** válasza:
20%
Ez azt jelenti hogy valoszinuleg darknetes coint kaptal, vagyis olyant ami illegalis tevekenyseghez kotheto. Az ilyen coinokat azrt aruljak p2p modon mert minden tőzsde koteles arra hogy befagyassza az ilyen coinokat
okt. 7. 19:25
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Semmit se tudsz vele tenni, tanulopenz
okt. 7. 19:26
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
lol.. bitcoin.. itt még nem volna probléma.. de áron alul? miért is adná el valaki a valós, legális coinját áron alul?
okt. 7. 19:47
 5/16 IgaziÚriember ***** válasza:
40%

"És akkor hogyan tudom vissza váltani?"

Sehogy.

okt. 7. 21:01
 6/16 Krampusz1 ***** válasza:
0%
Ilyenkor már levásárolni sem lehet? Nem is tudtam hogy már itt tart a story.
okt. 7. 21:06
 7/16 A kérdező kommentje:
Ezekután attól tartok, hogy egyetlen mód ha találok egy nálam is nagyobb balekot...
okt. 7. 23:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Bizony
okt. 8. 05:37
 9/16 anonim ***** válasza:
Hiaba talasz, a binance nem fogja visszaadni
okt. 8. 05:47
 10/16 A kérdező kommentje:

Alkalmaztam a szabályt hogy először az összeg töredékét küldeni el és csak akkor a többit ha minden rendben van. Jól értem hogy a maradékot eladom én is hasonlóan áron alul de mivel árfolyam arked és történt ugyanúgy nyerek vele? Amúgy ha ezt megtenném ez legalábbis? mert akár

még működtet is a folyamat. Problémás bitcoint olcsón megvenni majd ugyanolyan százalékos olcsósággal tovább adni amikor az árfolyam már emelkedett...

okt. 8. 07:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!