Mennyire komolyan vehető egy férfi aki egy Eric Cartman-es
pólóban jön tárgyalni?
Figyelt kérdés
Valami no name sportcipő, bő farmer és egy Cartman-es póló. Egy komoly cég tulajdonosa, szakmailag teljesen rendben volt, jó esély van rá h az ő cégének az ajánlatát fogja elfogadni az a cég aminek én dolgozok. De akkor is furcsa hogy nem képes valaki még ilyenkor sem felvenni egy pólóinget legalább, nem hiszem el h nem bukott még el ezért megbízásokat és komoly pénzeket. Mindenki öltönyben elegáns órákkal a csuklón ő pedig mint egy kocka tini.
Ő így érzi jól magát és leszarja mit gondol más róla. Ez 99%ban akkor van, amikor tudja nagyon jól, hogy ő megvan az üzlet nélkül, de a kliens nem.
okt. 5. 08:46
12/16 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy mi a szolgáltatás, pl. Informatikus, fiatal marketinges belefér siman, furcsa is lenne az ellenkezője, de pl ügyvédnel már gáz.
okt. 5. 14:23
13/16 anonim válasza:
Szeptember hónapban két 200 millió éves bevétel feletti szerződést írtam alá ügyfelekkel, futócipőben meg háundem pólókban. Hálisten ez az öltönyözős baromság kezd kikopni.
okt. 5. 14:53
14/16 IgaziÚriember válasza:
"Az ember egy előítéletes lény, ahogy meglátunk valakit egyből megítéljük fejben, akár tudattalanul is."
Igen, neked sikerült is előítéletesnek lenni mezei alkalmazottként, annak ellenére, hogy a tag szakmailag rendben van.
"Ezt tanítják egyetemen is hogy az üzleti életben el is kell tudni adni magad, nem csak az számít mit árulsz vagy kínálsz hanem hogy hogyan"
Ezt tanítják öltönyben és elegáns ingben az egyetemi adjunktusok, akik életükben nem ültek vezetői pozícióban és a nettó 240 ezres havi fizetésüket tartalmazó munkaszerződésükön kívül semmi egyéb pénzüggyel kapcsolatos szerződést nem írtak alá.
okt. 5. 15:42
15/16 anonim válasza:
Attól függ miről tárgyaltak.
Pl. egy festő/burkoló, aki rendberakja a céges budit, pont mindegy lenne, hogy milyen póló van rajta, amíg tiszta, rendezett
okt. 5. 22:20
16/16 anonim válasza:
Furának hangzik, de nekem pont az tetszene, hogy különc a sok öltönyös hagyományos garnitúra között. Amúgy meg jól írta előttem valaki: akkor van ez, ha ő megvan az üzletkötés nélkül, mert már van annyi pénze, hogy ezen ne idegeskedjen és úgy fogja fel, ha bejön az is jó, ha nem jön az is jó. És pontosan tudja azt is, hogy ezzel a szereléssel mit vált ki. Én biztos komolyan foglalkoznék vele, pláne ha szakmailag rendben van. Úgyis azt veszed meg, nem a ruházatát. A legtöbb kincs rejtve van ott, ahol nem is számítasz rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!