A Reponton jótékonysági célra utalt összeg egyből a célszervezet számláján landol?
Ha az automatában lèvő 3 szervezetnek jótékonykodsz, akkor a mohu azt egyösszegben utalja majd ki nekik.
Ha csináltál egy qr kódot és azt csipogják le az adományozók, akkor annak azonnalinak kellene lennie.
Hiába csináltál te QR kódot, ha azt senki se ismeri. Ez olyan, hogy pl egy állatmenhely oldalán kiteszne egy QR kódoit, h lécci segíts, akkor aki látja azt esetleg lecsippantja és akkor arra mehet a pénz.
Attól, hogy van qr-ed, még semmi nem fog történni.
Emellett nekem eddig még egyszer se sikerült qr kódot beolvastatnom a géppel.
Egyes: köszi, na ez nálunk nem történik meg! Semennyi nem jött be, pedig tuti utaltak!
Kettes: osztom az aggodalmadat!
Hármas: kapaszkodj meg: tudom, hogy nem elég ha csak a kód van, ki is tettük, de nem jött be semmi.
A kódot használniuk is kell. Aki létrehozta nézze meg az appon, hogy történt-e ténylegesen visszaváltás a kód használatával. Ha igen és nem pattant vissza (mert pl hibás a számlaszám), akkor a Panasz gombot tudja használni. Az azonnal meg kéne jöjjön.
Ha az automatán a jótékonysági gombot használják, azt évente egyszer, egyösszegben utalják át. Érdemes lehet inkább abba a rendszerbe jelentkezni, mert lényegesen többen használják azt a gombot, mint mások QR kódját.
Tulajdonképpen kaptál választ annyival egészíteném ki, hogy én pl támogatok egy kutyás alapítványt kb 10 éve
(vakoknak képeznek ki kutyákat) és mivel RePont dolog óta csak QR kódot használok magamnak is minden kb 3. alkalommal az ő kódjukat olvasom be. Egyeztettem velük és egyből megkapják, ahogy én is mindig pár percen belül látom a számlámon ( tudom ez vkinek néha több nap és szerencsés vagyok ).
Olyanra viszont sosem nyomok, amit gyárilag ajánl fel a gép sorry abban nem bízom, de én is azt a tájékoztatást kaptam ha élnék vele ők viszont csak később 1összegben jutnak hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!