Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkaügyi központ által...

Munkaügyi központ által végzett tanfolyam/iskola mellett adott fizetés milyen összeg lehet 2024ben?

Figyelt kérdés

Nappali tagozatos képzésről van szó, heti 30 óra kb.7 hónap az iskola. Állaskerest ösztönző támogatás a neve. A dokumentumokban említett Számoló tábla nem elérhető, nem letölthető. Erről van szó.

[link]

Köszönöm szépen a segítséget

szept. 20. 09:21
 1/7 anonim válasza:
Üdv! Sikerült azóta választ találnod?
okt. 3. 09:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem teljesen. Minimálbér 70-100%a. Ennyit tudok..de függ az oraszamtol, tanfolyam idejétől stb...
okt. 4. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Tanfolyamtól függ, mindegyikre egyedi bérezést adnak. Elvileg amin én vagyok ilyen minimálbér kb megmarad tisztán. Na kíváncsi leszek. Arra viszont készüljetek nagyon buta emberek vannak ilyeneken.
okt. 7. 14:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Milyen tanfolyamra jársz?
okt. 8. 07:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, ha olyan tanfolyamra mész ami nem kér érettségit, akkor gyakorlatilag olyan mintha egy kisegítő iskolában találnád magad. Régen volt felvételi most már az sincs, így tényleg minden fogyatékos beszabadul a képzésre. Még a képzés véget se bírják ki, állandóan mennének hamarabb. Nem tudom hogy akarnak ezek bárhol dolgozni. Mondjuk a többség nő akit férfi tart ki, úgy könnyű.
okt. 26. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:
De amúgy a munkaügyi központ is tiszta fogyaték. Még mindig nincs kész a szerződésem, telefont fel se veszi direkt az aki ezzel foglalkozik. Vicc az egész. Semmire nem valók azok se. Én ezt az egészet senkinek nem ajánlom.
okt. 26. 16:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Nálunk normálisak a többiek. Nagyon jó és hasznos a suli.
okt. 26. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!