Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meggpróbálták levenni a pénzt...

Meggpróbálták levenni a pénzt a kártyáról, de nincs rajta pénz. Közben lemondtam az előfizetést. Újra fognak próbálkozni?

Figyelt kérdés

A teljes történet: Egy 30 napos próbaidőszakra nyomtam rá mobilon, nem akartam fizetni érte, de elfelejtettem lemondani időben. Ma jött a banki sms hogy próbálták levenni az összeget de sikertelen volt ( nincs pénz a kártyámon most). Nagyon megijedtem, mivel nem kis összegről van szó, hiszen 1 éves előfizetés. Beléptem a weboldalra és ott felajánlotta hogy lemondhatom, de oda volt írva hogy 19-éig ingyenes a próba időszak. Engedte lemondani.

Most ha érkezik októberben a fizetés a számlára, automatikusan levonódik így is? Akkor nagyon megszívtam, a pénz is oda van, de az éves előfizetés előnyeit se kapom meg cserébe, hiszen ma lemondtam? Így járhat valaki?

szept. 20. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
kártyán nincs pénz
szept. 20. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk. Próbáld ki, aztán meglátod.

Sokan jártak úgy, hogy hiába mondtak le bizonyos szolgáltatást, tovább vonták a pénzt a bankszámláról. Ilyenkor nincs más út, mint bankkártyát letiltani és igényelni egy újat.

... és valóban nem a kártyán van a pénz...

szept. 21. 06:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Internetes fizetésre használható virtuáliskártyát könnyen lehet tiltani, cserélni.
szept. 21. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:

"Engedte lemondani."

Mivel 19-éig volt ingyenes próbaidőszakod, ezért 19-én ki kell fizetned az éves díjat. Lemondani persze hogy engedte 20-án. Bármikor lemondhatod. A lemondás azt jelenti, hogy jövőre, 2025 szeptember 19-én már nem fogják megterhelni vele újra a számládat, mert lemondtad. Az éves előfizetésed természetesen él jövő szeptember végéig, és élvezheted az előnyeit. Újra fognak próbálkozni, és le fogják vonni az éves díjat. Ha túl léped az ingyenes időszakot, akkor joggal jár nekik a díj. Legközelebb ne feledkezz meg az előfizetéseiddel kapcsolatos kötelezettségeidről. Tudni kell időben lemondani, ha nem akarsz fizetni.

szept. 23. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:

"Egy 30 napos próbaidőszakra nyomtam rá mobilon"

hány napig használtad ?

szept. 24. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!