Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyire lesz súlyos a gazdasá...

Mennyire lesz súlyos a gazdasági világválság?

Figyelt kérdés

Több szakértő, illetve több mutató is mutatja, hogy nagy az euforikus rally az amerikai piacokon, ami egy blow-offot hozza el. Utána novembertől jön a black swan esemény, valszeg vmelyik bankcsőd vagy nagyvállalkozás bedől, és durván 1,5 év múlva lesz gazdasági reset, és a szakértők a 1929/2008 féle great depressiont jósolják. Ez azért baj mert itt is gond lesz, 500 forint lesz 1 euró stb.

Szerintetek mennyire fogja sújtani a mi életünket? Mennyire leszünk bajban? Én hallgató vagyok és most kapok gyakornoki állást és félek hogy elfogom veszíteni.

Ti mit gondoltok erről?

szept. 17. 09:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%
Akkor most pár hétig parizeres zsemle helyett put optionöket vegyél. A nyereségből majd visszahízol.
szept. 20. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem neked vali a tozsde hha par nyomi cikkre igy ugrasz
szept. 21. 04:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Mint minden válságban vannak akik veszítenek és vannak akik nyernek. A piaci esésekben is így megy. Szóval ebből a szempontból remek lehetőségek (ha valaki hajlandó a kockázat vállalásra). Másszemsözgből pedig az, hogy ki mit mond (elemez) az egy dolog, a másik pedig az, hogy mi lesz a valóságban.
szept. 21. 11:28
 14/16 A kérdező kommentje:
Megjósoltam most lett egy blow-off amit vártam is. Csak most fog ugrani majom a vízben. S&p 500 eléri a 6000et utána cumi
nov. 8. 02:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy.
nov. 9. 06:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Megjosolni mindenki megtudja, megjatszani nehezebb, majd ha 10-20 millioval poziba leszel akkor erni is fog valamit a joslatod
nov. 9. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!