Mit gondolsz a kriptó és a blokklánc mikor fog teljesen lecsengeni?
Érdekes, most pl. ez a decentralizált AI mennyire szóbeszéd tárgya...
Mit tud adni pl. egy decentralizált tárhely? Tele van ezerféle ajánlattal a net, lehet venni aprópénzért tárhelyet...
Egy decentralizált gamer-streaming szolgáltató? Van sima, kb. mindenki ismeri már, pár perc felregelni, aztán mehet a móka. Működik, kész.
Gaming? Egy két nagyon felhypolt játékon kívűl erősen kétlem, hogy ezek a belső mikrotranzakciók/skinek olyan nagy népszerűségnek örvendenének. Sorra mentek csődbe utóbbi időben olyan sima játékok, amik erre épültek volna, és máig sajnálom, hogy már nem lehet őket játszani. Na majd a kripto ebben király lesz?
RWA - ez az egyetlen, amire felkaptam a fejem, de megmondom őszintén elképzelésem sincs, hogyan és mikor viteleznék ezt ki mondjuk egy konzervatív európai országban... Ezt tényleg egyesek életszerűnek gondolják?
Ezzel a tokenizált arannyal is úgy vagyok, így hallásra nem rossz, de ha arany kéne, tuti megvásárolnám fizikálisan, nem szórakoznék ilyennel...
Mondjuk igazából ha tudnám, hogy lesz sok FOMO-s hülye, beszállnék. De túl sokat változott a piac, úgy teli van bálnával, hogy már igen magas szinten kellene lennem, hogy a mozgásukat lekövessem és úgysem biztos semmi.
ja, meg azért némi hit is kéne ezekbe a projektbe... De egyelőre nincs, és így elég nehezemre esne belapátolnom a lóvét...
Más egy részvény számomra, ahol tudom, az a bizonyos cég valami értéket teremt, vagy valami olyasmit, ami ha nem is túl értékes, de tényleg használják az emberek és ez ad neki értéket...
Pl. lesz*rom, ha egy üdítőitalt forgalmazó cég az élre tör, közbe amit kiad egy cukros sz*r, de van piaca.
Viszont ezek a shitcoin projektek komolyan mondom, már lassan mindenre is megoldást akarnak találni...
A BTC-vel meg az a bajom, a jövőre vetített esetleges növekedési potenciálja számomra nem hoz lázba. Persze bármi lehet, de szerintem már ahonnan elindult, elég hosszú utat tett meg így is.
"A BTC-vel meg az a bajom, a jövőre vetített esetleges növekedési potenciálja számomra nem hoz lázba. Persze bármi lehet, de szerintem már ahonnan elindult, elég hosszú utat tett meg így is."
Hónapok óra ingázik az árfolyama 55 és 70 ezer között kb., most nem néztem meg pontosan, ha akartál volna, már tízszer is kereshettél volna csak azon, hogy olcsóbban megveszed, 70 körül meg eladod...
"Mit gondolsz a kriptó és a blokklánc mikor fog teljesen lecsengeni?"
Ó, bababarátom, az nem a mi életünkben lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!