Mit gondolsz a kriptó és a blokklánc mikor fog teljesen lecsengeni?
Figyelt kérdés
szept. 10. 14:43
2/22 anonim válasza:
Kb mintha azt kérdeznéd, hogy az internet mikor fog elcsengeni?!
Soha, míg van intelligens ember a földön és nem kerültünk egy nukleáris háborúba.
4/22 A kérdező kommentje:
A nyuggerek talán mégcsak épp szokják az olyan dolgokat, mint netbank, okosóra, messenger és társai.
Mi olyan hatalmas szükség a web3-as projektekre...?
Én fiatal vagyok és a technológiát is szeretem, de simán megvagyok nélkülük és bőven elég nekem az, ami most van.
szept. 10. 17:15
5/22 anonim válasza:
Nem epp arra von egyik se kitalalva hogy nyuggerek hasznaljak...
6/22 anonim válasza:
nem fog lecsengeni, folyamatosan lesz vmi uj szezonalis hype
8/22 A kérdező kommentje:
Szóval a hype ad neki értéket?
szept. 12. 19:13
9/22 anonim válasza:
Nem csak, az is hogy sokan azt hiszik ez a jovo, masok meg azt fogjak hinni, masok meg azt hiszik hogy mivel ezek azt hiszik ezert most kell venni.
10/22 anonim válasza:
8. Igen, hype meg FOMO leginkább de ahogy tapasztaltam 2017 óta mindig van valami új narratíva ami éppen " bullish".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!