Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csak nekem furcsa, hogy most...

Veszettkecske kérdése:

Csak nekem furcsa, hogy most a leadható műanyag kilós ára 1330 Ft? Jól értelmezem ezt? Mitől lett hirtelen ilyen értékes?

Figyelt kérdés

szept. 6. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hol adnak erte ennyit? Es mit lehet leadni?
szept. 6. 17:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Petpalackot. Ha kiszámolom ennyire jön ki kilója. Nekem furcsa, mivel ömlesztve/összelapítva van, szóval nem is mint palack minőségben. Bár leadni csak épp állapotban lehet ugye, de a gép lapítja, ha jól tudom. Akkor már kilóra is átvehetnék, nekem ez az egész érthetetlen.
szept. 6. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Csokkenteni akarjak a felhasznalast
szept. 6. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Rosszúl értelmezed.
szept. 6. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Lehet csak kupak,más az összetétele és drágább
szept. 6. 18:15
 6/8 krwkco ***** válasza:
100%

"a leadható műanyag kilós ára 1330 Ft?"

Ezt az 50 forintos betétdíjból és a PET palackok átlagos súlyából számoltad ki? Mert akkor ez teljes tévedés.

A betétdíj nincs összefüggésben egy tárgy értékével. Aszerint határozzák meg, hogy azt a dolgot érdemes legyen visszavinni. Egyfajta biztosíték és nem vételi vagy eladási ár.

Ez abból is látszik, hogy a betétdíj-címke nélküli palackokért nem adnak semmit.

szept. 6. 18:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az aludoboz ára se lett 3300 ft/kg , attól hogy azt is 50 ft-ért veszik vissza, mivel a MÉH telepen 182 ft/kg -os áron vásárolják fel összelapítva. A piaci értéke kb 2-300 ft lehet, ha a felvásárló is keres rajta. A Betétdíj az teljesen mást jelent, mint amennyit ér az müanyag, vagy alu palack. Meg azért tudják visszavenni 50 ft-ért, mert a termék vásárlásakor kifizetjük azt az összeget.
szept. 7. 01:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most már értem.
szept. 7. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!