Ritkán járok oda, mert nekünk kiesik, de nem is szeretem, nagyon drága lett, de legalább nagyon gagyi is. Volt néhány dolog, pl. a sajtos-baconos stangli, amit régen mindig ott vettem. Mikor már évek óta nem jártam oda, de egyszer mégis beugrottam, hogy sajt már alig van rajta, bacont csak nyomokban tartalmaz, és nem is frissen rakják ki, mint régen.
Mi a Sparba járunk, meg néha a Lidlbe, de komolyan mondom, a Sparban egy bevásárlás mondjuk 5000 ft, a Tescoban ugyanez legalább 6000. Drágább lett a Tesco, mint a Spar.
Nem nagyon szoktam a Tescoba járni. A Covid idején gyakran rendeltem onnan, mert a kiszállítás olcsó és kényelmes volt. Mostanában viszont elég drága lett (mondjuk még mindig nem olyan méregdrága, mint a Spar) és választék sincs akkora.
Leginkább Lidl és Aldi, meg Auchan.
Járok oda amikor csak tehetem, nagy a választék élelmiszer terén, a saját márkás F&F ruháik jó minőségűek
Egy kifogásolni valóm van, hogy néha van csak kassza, az is egy, az önkiszolgálás felé terelik az embereket a profit miatt
#4 Az önkiszolgáló kassza jó, mert
- Nem lihegnek hárman a nyakadba
- Magadnak tudsz bescannelni és elpakolni mindent
- Nem hajigálja a pénztáros az árut
- Kevés számú cikk esetén sokkal gyorsabb, mint a rendes kassza
Az egyetlen, amit megoldhatnának, hogy elég legyen pl a személyidet bescannelni, ha alkoholt vásárolsz. Általában az önkiszolgáló pénztárt választom, de idegesítő, hogy akár egy doboz sör miatt is két percet kell várni arra az egy szerencsétlen kezelőre, hogy jóváhagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!