Szereted a SPAR tejes kiflit? Miert olyan draga? 30ft/db mashol ez 10-15ft (Auchan, Tesco, CBA)
A SPAR-ban a "szendvics kifli" megnevezéssel ellátott péksütemény az, amely drágább, viszont - véleményem szerint - jóval "egyedibb" is a konkurens üzletek termékeivel szemben... Irreálisan drága, viszont finom, és nem esik szét / morzsálódik darabokra az első hozzáérést követően...
A "tejes kiflijük" szerintem teljesen átlagos (nem túl jó) a többi hasonló üzlettel azonosan... "Tejes kiflik" közül én a legjobbakat a Penny-ben tudtam kifogni eddig.
Nem.
A szendvics kiflijük viszont 16 ft/db, csak azt nem tudom miért kell olyanra csinálni mint egy fsz.
A Tom Market sós kiflije a legfinomabb, az ára viszont 45 ft :(
Miért adnák olcsóbban, ha ennyiért is megveszik?
Ráadásul ha jobb, mint a többi, akkor nyilván az ára is több.
Akinek nincs 30 forintja a spáros kiflire, az meg nyugodtan átmehet bármelyik másik boltba és megveheti ott a 10 forintost. Van bőven választási lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!