Tesco, Spar, Auchan. A három közül melyiket szereted a legjobban és a legkevésbé? Miért?
Nálunk csak Spar meg Tesco van, a Sparba járunk.
A Tescoba csak végszükség esetén (illetve savanyúságért, ami egy külön bódéban van, meg Kettle chipsért), mivel sokkal drágább, és a saját márkás termékei minőségükben meg sem közelítik a sparosokat. A Sparban minden saját márkás jobb minőségű és olcsók is, de a többi termék sem kerül annyiba, mint a Tescoban.
Amit külön szeretek, a budget tej pl. elég olcsó és magyar termék. A tescoban minden tej horror árú, vagy pocsék ízű.
És végül, de nem utolsó sorban, mifelénk a Tescoba több színes egyéniség is jár.
A legtöbbet Auchanba járunk az a legolcsóbb, mindent meg lehet kapni nagy a választél, pl a fóti auchan nagyon szép tiszta, rendezett, friss zöldség-gyümölcs, pékárú és hús van, amit kimérve is lehet kapni(ez csak az átalakult coráknál van), az ár is elfogadóbb a többihez képest.
Tescoba nagyon ritkán járunk, rettentően megdárgult méga lekaciózott termékek is dárgábbak mint az eredti árba más áruházba, piszkos, kevés a kassza, sokan vannak és nagyon drága, a saját termékes áruja meg drágább mint a neves termékek.
Spar szép, tiszta de drága. Ritkán járunk ide is, a havi bevásárlást tuti nem itt intézném, de a husok szépek, a pékáruk frissek, szép a zöldség-gyümölcs részleg is.
Kis bevásártlást pennybe és lidlbe szoktuk végezni.
Pennynek az az előnye, hogy hamar végigjárja az ember mert pici, olcsóbb de nincs akkora választék.
Ellentétben a lidlvel mert ott már vmivel nagyobb a választék, lidlbe kapni zsírszegény joghurtot, sajtot, cottage cheeset szóval amiket én szoktam keresni az megtalálható
hátránya hogy mindkét áruházban a hús nagyon drága.
Nálunk sincs Auchan.
Tesco,Spar,Interspar,Penny,Lidl vannak.
Tescoban már régen voltam /kb másfél éve,amikor a dobozos tejjel ráfaragtam,akkor megundorodtam a tescotól/.Spar van a lakásomhoz közel,így mindennap odajárok,kivéve nagybevásárláskor,mert akkor Intersparba megyek.
Mostanában rászoktam a pennyre is,mert a barátnőm rábeszélt.:)
Heti egyszer beszaladok,veszek bodzásvizet,és amit még kigondolok.:)
Én a Spart szeretem,mivel 2percre van tőlünk oda járok! Szerintem már egyáltalán nem olyan drága mint régen,viszont a Tesco nagyon drága lett!:( Ahogy előttem is írták pld a tej horror áron van,de a felvágottak és néha a húsok is drágábbak a Tescoban mint a Sparban.
Az Auchan is jó csak nagyon messze van hozzánk.
Van még Lidl és Aldi is a közelünkben. Oda csak akkor megyek ha kifejezetten onnan kell valami. Az édességek ezeken a helyeken kifejezetten olcsók,de a húsfélék nagyon drágák!
Én Auchanba nem nagyon járok mert Debrecen másik végén van viszont Tescoba és Sparba sokszor járok. mert kb. 5 percre van a házunktól mind2. A Tesco abba jó hogy nagy a választék de minimum 10 percedbe kerül a vásárlás:(
A Sparba az a jó hogy 2 perc alatt is be tudsz vásárolni és mindig friss pékáru van viszont a választék elég kevés.
A Spar szerintem nagyon drága. egy-két dolog van amit ott veszek
Auchant nem szeretem mert túl nagy
A Tescot imádom, mert könnyen körbe lehet járni, minden van és igaz, a márkás termékek van, mikor drágábbak, de a tesco gazdaságos termékek igenis jók és feleannyiba kerül, mint máshol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!