Ha az eladó retkes, piszkos pénzt ad vissza? Lent..
Sziasztok.
Ha megkérem az eladót, hogy legyen szives kicserélni a 100-ast, illetve 200-ast (mert mindkettő olyan volt, mint amiket lehánytak és rászáradt), miért mond nemet? Mert nem kötelessége? Hát ha már szépen kértem többször is, elég bunkóság nem kicserélni, nem?
Ha már elment eladónak, akkor legyen kedves az emberekkel...
El kell sajnos fogadnod.
Én emiatt nem használok készpénzt, csakis bankkártyát vagy átutalást. Nem fogdosom a sok szaroshugyos sggvakaró csöves után az aprókat. Ahol csak készpénzzel lehet fizetni, nos ott nem leszek ügyfél.
Én is sokszor kártyát használok, ezentúl mindig 😬
Az eladó helyében nem fogadtam volna el azt a pénzt, de mindegy, ő tudja. Holnap visszamegyek, zsepivel megfogom és azzal fogok fizetni 😁😈
Tuti hogy az eladó elmondja ma is és holnap is hogy milyen kettyós vásárlóval volt dolga
Amúgy lehet nem is volt több 100as, vagy 200as érme a kasszába.
Az eladónak az a kötelessege hogy vissza adjon, ha olyan kedve van kicseréli de nem kötelessége
Hosszú volt a sor utánad? Sokáig tartottad fel az eladót?
Nem tudsz ezzel mit csinálni. Nálam is volt már retkes pénz, észre sem vettem, mikor kaptam.
Egyébként meg ne várj túl sokat a mai eladóktól... Vidéki kisvárosban élek, és kb. az össze kisebb boltra ki van írva, hogy eladót keresnek.
Múltkor egy új 20 év körüli csaj volt a zöldségesben, és 460-at 500-assal fizettem ki, erre kért még 60-at, és fél perc után esett le neki, hogy ő jön még 40-gyel. De nagyon cukin tud flörtölgetni a menőmacsókkal.
pékségben meg kértem egy sajtos és egy csokis croissant-t. Azt mondja az új, szintén fiatal eladócsaj: "nincs sajtos csokis, csak külön sajtos és csokis". Mondom EGY sajtosat és EGY csokisat kértem.
Dohányboltban meg az idióta fejben összeadta, h a 2x 1650= 4030. Mondom, biztos h 30? Ja, 300.
Komolyan mintha direkt minél ostobább nőket alkalmaznának eladónak manapság.
A pékséges esett: lehet nem értette amit mondtál, merthalkan mondtad, vagy mottyogtál. Ha többen voltak bent, akkor az is plusz zaj volt.
A zöldséges esett: nálunk akkor szoktak pl így kérni pénzt ha nincs húszas vagy tízes a kasszába, nem tud 40 forintot visszaadni, hanem csak százast és akkor kér el plusz 60 forintot az 500 mellé, így ki tud fizetni azzal a százassal ami a kasszában van.
De ha odaadad neki a 60 forintot nem negyven járna vissza
A dohányboltos sztori: ott a fizetendő összeg az 3300 Ft lett volna. Nagyobb volt az ezres tevestés mint a százas, tízes
Én is vidéki vagyok de nem gondolom hogy ostobák lennének az eladók. Ha mégis hibáznak, mert ugye emberből vannak, szólsz neki és javítja magát. Ők is lehetnek figyelmetlenek, fáradtak
Neked is érdeked hogy fejben ott legyél fizetésnél.
Feleslegesen vagy negatív véleménnyel az eladókról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!