Motomé kérdése:
Miért nem ír vissza az eladó Marketplace-en?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Facebook Marketplace-en felraktak egy bringát, és szeretném megvenni, de az eladó meg se nézi az üzeneteimet. Már az nap írtam neki, hogy meghírdette, de nem reagált semmit. Nem alkudoztam, nem írtam semmi szokatlant. Most mit tegyek? Nem érem el más oldalon, nem tudok neki privát üzenetet küldeni, mert azt írja, hogy nem vagyok jogosult, mert olyan a facebookja vagy mi. Máshol nem hírdeti és semmien elérhetőségét nemtudom. Erre van valamien megoldás? Vagy hagynom kell a csudába.aug. 26. 15:33
1/3 anonim válasza:
Keress másik bringát, annyi van, mint égen a csillag.
2/3 anonim válasza:
Sokszor járok így.
Másnak felrakják telefonszám nélkül aztán nem nézik mi van vele.
3/3 anonim válasza:
- Eladta, már tárgytalan
- nem volt neki szimpatikus az arcod
-mégse adja el, de a hírdetést fennhagyta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!