Már többször vásároltam a marketplacén gond nélkül. Most egy hangszórót vásároltam a párom szülinapjára, átutaltam a megbeszélt összeget, de a hangszórót nem küldi , azóta nem is válaszol. Hova tudok fordulni, hogy legalább utalja vissza a pénzt?
Figyelt kérdés
márc. 18. 17:35
1/5 anonim válasza:
És ez miért nők egészsége kategória? :D
2/5 anonim válasza:
A marketplace egyeni eladokkal hoz ossze, semmi koze magahoz az ugylethez. Eddig mazlid volt es nem vertek at, de eddig tartott a szerencsed.
Elore SOHA nem utalunk, csak nagyon indokolt esetben, nem veszunk meg gyanusan joarasitott cuccot amit kizarolag postazva lehet megvenni, stb stb stb. Millio es egy modon lehet a csalasok ellen vedekezni, neked most nem sikerult.
3/5 anonim válasza:
Mesz es szepen renxorsegen feljelentest teszel
4/5 anonim válasza:
Ez sajnos bukó,egyre több az ilyen ki összegű család.
Jobb az utánvét vagy személyes átvétel.
Rendőrség nem foglalkozik vele.
5/5 anonim válasza:
Hát igen, sajnos lehetséges, hogy csalás áldozata lettél. Rengeteg a csaló. Én azt ajánlom, hogy olyan oldalakat használj vásárlásra és eladásra is, ami specifikusan ezzel foglalkozik, hiszen az sokkal biztonságosabb, mert ellenőrzött keretek között lehet csak lebonyolítani az adásvételt. Ajánlom a Vaterát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!