Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Logikus így hirdetni a használ...

Logikus így hirdetni a használt bútoraimat vagy ki fognak röhögni?

Figyelt kérdés

El szeretnék adni pontosan 4 db bútort. 120 ezer Ft-ért hirdetném meg együttesen. Viszont ha valakinek csak 1 vagy 2 kell, akkor a darabára annak a bizonyos bútornak vagy bútoroknak több.

Tehát:

1. bútor 50 ezer Ft

2. bútor 30 ezer Ft

3. bútor 20 ezer Ft

4. bútor 20 ezer Ft

Így jön ki a 4 bútor ára ha egybe megveszi valaki mindet.

Ha külön-külön akkor így alakulnak az árak:

1. bútor 60 ezer Ft

2. bútor 40 ezer Ft

3. bútor 30 ezer Ft

4. bútor 30 ezer Ft

Azért szeretném így csinálni mert jobban örülnék neki ha egyszerre megszabadulhatnék tőlük, minthogy egyesével elviszegetik amiben benne van hogy valamelyik rajtam marad. Szóval szerintetek ez így reális vagy nevetség tárgya leszek ha így ezt meghirdetem?

aug. 13. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Reális de én a darab árakat írnám ki és külön alá, hogy aki egyben viszi ott adsz kedvezményt.
aug. 13. 13:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem így csináltam. Kiírtam hogy egyben mennyi és hogy darabonként drágább.
aug. 13. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet bennem van a hiba, de nekem az elsőnél nem jön ki a matek, hogy 4 bútorért 120 ezret kapj. Nem tudnék szorozni? Vagy osztani?

Mindenesetre a több darabos tétel darabáránál egyértelművé tenném, hogy pl.:

4 bútor esetén 30 eFt/db

aug. 15. 15:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!