Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Allampapir befektetesnel van...

Allampapir befektetesnel van olyan konstrukcio amikor havonta kiveszed a profitot?

Figyelt kérdés
aug. 31. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
8%

Jajjbasszus, álompapírnál van profit?

Ha ezt tudom, nem vettem volna 5 éve nvidiát, amivel csak harmincszorozni tudtam ezen idő alatt a tőkémet.

aug. 31. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

Ha több féle állmapapírt veszel (például DKJt), úgy, hogy minden hónapban lejárjon valamelyik, akkor lehet ilyet.

Ha egy félét szeretnél venni, akkor nem, mert nincs olyan ami havonta fizeti ki a kamatot. Negyedéves kamatfizetési periódus a legkisebb, amit például a fixMÁP esetében érhető el.

aug. 31. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:
65%

Nem kiveszem-beteszem, mint a bráner, hanem

Megveszem-eladom.

A helyes szóhasználattal világossá válhat hogy miért hülyeség a kérdés.

“Jajjbasszus, álompapírnál van profit?“

Van, valószínűleg kevered a profit fogalmát a reálhozaméval.

“Ha ezt tudom, nem vettem volna 5 éve nvidiát, amivel csak harmincszorozni tudtam ezen idő alatt a tőkémet.”

Így sem vettél.

A 2. Válaszoló jó választ adott, de a kérdezőnek magas lesz.

aug. 31. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!